14 Temmuz 2012 Cumartesi

Benefit High-Beam Aydinlatici

Merhabalar,

Daha once aydinlatici kullanmis ve bana verdigi isiltiya bayilmistim. O gunden beri hep en iyi aydinlaticiyi bulma pesindeyim. Arayisim hala devam ediyor cunku 27 dolarlik ufak bir servete mal olan Benefit High Beam'i biraz abartilmis buldum. Sephora'nin urun iadesi politikasi sagolsun bunu da goturup kafalarina caldim :)


Oje sisesi mantiginda bir sisesi var ve oje fircasina benzer bir fircasi var. Az bir miktar alip elinizin arka kismina surup oradan yuzdee uygulayabilirsiniz hijyenik olmasi icin. Urunun miktari cok olmamasina ragmen uzun sure gittigi soyleniyor. 

Ya cok acik renk tenim olmasina ragmen, tenimin alt tonu sari oldugundan ya da cidden ise yarayan bir urun olmadigindan urun kendini gostermedi cildimde. Daha once kullandigim cok cok daha ucuz olan (9 dolar civarinda) L'oreal aydinlatici cok daha iyiydi. Isigi kendinde toplayabiliyordu. Sevenlerini uzmek istemem hatta keske ben de sevebilseydim :( Ancak malesef ise yaradigini goremedigim bir urune bu kadar para vermek istemem. Iyi bir aydinlatici buldugumda ilk size soyleyecegim soz :)

Aranizda deneyip sevenler varsa asagi yorum birakin lutfen.

Sevgiler.

5 yorum:

  1. Yaaa şu cilt alt tonu meselesi nedir ??? Insan bu kadar net nasil bilir?, damarlarima bakıyorum yeşil gibi. Ama ışığa göre mavi daha çok da mor oluyor. Renk testinden bir şey anlamiyorum yok altin mi gümüş mu :) böyle makinası falan var mi sen soğuk ya da sıcak alttonlusun diyecek? Sari demek sicak demekti sanirim. Bu konuda yardımcı olabilir misin???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Damarlarla ugrasmaya gerek yok, mucevherat da cok gereksiz. En iyisi soyle bence: simdi bir pamuk prenses vardi degil mi kar gibi beyazdi. Hic bir bugday renk yoktu teninde. Iste o pembe alt tonlu yani soguk. Bir de mesela Kim Kardashian var karamel gibi hatun. Yani bugday renk acikca gorunuyor teninde. Iste o da sicak yani sari alttonlu. Sari alttonlular esmer olacak diye bir sart yok su an ornek icin aklima Kim geldi yoksa ben hem bembeyaz hem sari alttonluyum. Bilmiyorum acikladi mi :) Makinasi yok ama eminim bir makyoze sorsan sana soylerler ne alttonlu oldugunu. Sen tam bilemedigine gore dogal altton denen notr de olabilirsin. Herkes sicak ya da soguk olcak diye bir sart yok ancak notr alttonlular dunyada az bulunuyorlar. Damar rengin simdi baktim da benimkileri andirdi o yuzden benim gibi sari alttonlu olabilirsin yine de seni yuzyuze goren birine sorabilirsin. Bir de google gorsellerden warm undertone ve pink undertone diye arat. Cikanlari karsilastir cok faydali olacaktir :)

      Sil
  2. Teşekkür ederim biraz daha araştırma yapayim madem. Doğru fondöteni seçmek için tüm çabam :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil