18 Haziran 2014 Çarşamba

Christian Dior Creme De Rose Lip Balm

Merhabalar,

Bir yil once bir dudak kremine 30 dolar verir misin deseler once bir Turk filmi kahkahasi atar sonra Profesor Severus Snipe suratiyla "No, Potter!" derdim. Ancak Youtube'un kurbani oldum ve Sephora'nin indirimlerinden birinde kendimi kasada bu urunle suratimda pis bir siritisla buldum. 


6 aydir kullaniyorum sanirim 2 ay kadar daha gidecege benziyor. Yani 8 ay icin indirimli fiyati olan 20 dolar pek de fena degil gibi gozukuyor. Ilk bir kac ay cok etkilenmedim ancak son bir kac aydir (yani baharda) daha etkili buldum. Geceleri yatmadan once suruyorum, yine de gun boyu dudaklar yine catliyor. Surumu yumusacik ve gercekten luks bir urun kullandiginiz hissini bolca veriyor. Yapisi hafif, cok agir degil. Ayni zamanda hafif bir gul kokusu da var. Ambalaji plastik ve cok ucuz gorunumlu oldugundan bu fiyata cok yakistiramadim. 

Toparlamaya calisirsam, severek kullandim cunku Dior markasini seviyorum ancak tarafsiz olursam bu etikete asla degecek bir urun degil ve dudaklari hic catlamayacak noktaya getiremiyor. Anlik rahatlatiyor. Dior Dior. Butceniz varsa ve merakiniza yenilirseniz alin bir tadina bakin yoksa almayin Dior'um. Nasil :)  

Bir kac ay once uretiminin duracagi soylentileri dolasiyordu. Herkes bu urunle dogmus olsa gerek ki kiyamet koptu. gecen hafta Dior satis elemani arkadastan Dior markasinin uretime devam etme karari aldigini ogrendim. Halkin tepkisinin ise yaradigi yegane sey sanirim kozmetik dunyasi.

Optum lipbalm'li dudaklardan diye bitiresim geldi ama aile blogu bu! Olmaz. Optum guzel gozlerden diye degistiriyorum. Icinizde Dior kullanan var mi? Bu urunu denemek ister miydiniz?

Sevgiler!

9 yorum:

  1. çok sevdiğim bir markadır bayılırım ama lip balmını asla almam diyorum şimdilik :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ayni seyi demistim. Seneye bu zamanlar fikirlerini bizimle paylasirsin o halde :)

      Sil
  2. Elle Fowler bu balma tapıyordu resmen :) Kokusunu sevdikleri için galiba bu kadar başarılı oldu diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elle benim gibi kac kisinin basini yakti kim bilir :)

      Sil
    2. :) vebali onun boynuna valla kaç videoda bu lip balmdan bahsettiydi :)) komisyon almıştır kesin ehehehe

      Sil
    3. Yarisi Turk diye midir nedir seviyorum kendisini kizmadim o yuzden :)

      Sil
    4. :) bende seviyorum kendisini valla tarzı hoşuma gidiyor böle hanım hanımcık sakin. Bacısı Blair de çok fıstık bişi ama dinleyemiorum az yavaş konuş kurban olduğum arkadan atlı mı kovalıyor diyesim var :)))

      Sil
    5. ahahah duygularima tercuman olmussun. bacim az dur nefes al zaten sesin de tiz. basim agriyo unsubscribe oldum coktan. cok denedim yapamadim. :)

      Sil
    6. aynen bende yaa :)))

      Sil