24 Nisan 2013 Çarşamba

Ecotools Fircalari

Merhabalar,

Harika bir firca sirketi ve urunleriyle devam ediyoruz: Ecotools.



Cevreci bir sirket olan Paris Presents Incorporated Ecotools fircalarini 100% onceden kullanilmis ve geri donusumlu malzemelerden yapiyor. Metal kismi geri donusturulmus/kullanilmis alimunyum, tahta kismi bambu ve fircalar yumusacik sentetik materyalden. Bugune dek kullandigim en yumusak fircalar. Real Techniques fircalarini da cok seviyorum (kabuki fircalari haric) ancak kiyaslamak gerekirse Ecotools daha yumusak. Real Techniques'in sekilleri benim makyaj stilime daha uygun, daha kucuk basliklilar.

Unutmadan bu urunlerin hicbiri hayvanlara zarar verilerek uretilmiyor yani hayvan sever bir sirket! Drugstore fiyatlariyla satildigindan cok uygun ucretlendirilmisler. 8 dolar ile 12 dolar arasinda degisiyor etiketleri. Cogu set seklinde geliyor ve en kazancli alisveris set seklinde alinarak yapilabilir. Zira benim 6 fircamdan 5 i set icindeydi digerini ayri aldim. Bir de kabuki fircasi almistim ancak aile bireylerimden biri cok begendi ve kapti elimden :) Yenisini almak icin sabirsizlaniyorum. En cok en buyuk basli olan pudra fircasini kullaniyorum. Hem pudralamak, hem de alligi cok kacirinca fazlaligi almak konusunda ustune yok.

Cok severek kullaniyorum. Bu konuda goruslerinizi bekliyorum mutlaka! Kullanan ya da almak isteyen var mi?

Sevgiler!

8 yorum:

  1. fiyat aralığı nedir peki?bende beklerim bloguma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatlari 8 dolarla 12 arasinda degisiyor baslik buyukluklerine ya da set mi tek mi alisimiza gore. Tabi ki gelirim. Cok tesekkurler!

      Sil
  2. Pudra frcasını ınanılmaz merak edıyorum :) Sanırım anneler günü indiriminde hemen alınacakk :D Güle güle kullan canım sendee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pudra fircasi cok yumusak ve cok fazla yogun degil. Ozellikle toz pudra icin ideal ya da cok yogun pudra uygulamasi yapmayi sevmeyenler icin.

      Sagol tatlim darisi hemen sana! Anneler gunune birsey kalmadi :)

      Sil
  3. Almayı çok düşünüyorum ama bir yandan da elimdeki fırçalar bana gayet yetiyor ne yapsam ki? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok iyi anliyorum. Ben de aynen senin gibiyim hala da gozum disarda :)

      Ben olsam biraz bekler elimdeki bir firca eskidiginde ya da kirildiginda almaya calisirdim biliyorum beklemek zor ama :) Ya da koleksiyonunda bir eksik firca varsa onu bu markadan alabilirsin eger beklemek istemezsen.

      Sil
  4. bende aldım ve çok memnunum.
    çekilişim var beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gule gule kullan :) Cekilislere katilmiyorum. Tesekkur ederim.

      Sil