10 Ocak 2013 Perşembe

Salon Grafix Invisible Kuru Sampuan

Merhabalar,

Kuru sampuan fikrini hem igrenc hem de cok dahice buluyorum. Keske her saniye sacimizi temiz tutabilsek ya da dusa ziplama imkanimiz olsa. Olmadigi zamanlarda kuru sampuan kullanmak ise yariyor.

Size tanitacagim urun Salon Grafix markasinin Gorunmez Kuru Sampuan'i: Invisible Dry Shampoo.



Ben kuru sampuanlarimin ferah ve hafif kokmasini, kumral sac rengimde beyaz pudralar birakmamasini tercih ediyorum. Bu urun beyaz renge boyamiyor sacimi, yagli ya da kirli gorunumu de bir sureligine engelliyor. Ancak kokusunu agir buluyorum. Bu kokuyla gezmektense gider bir su birikintisine atlarim. Biberiye filan gibi acimsi ve sekerli bir kokusu var. Begenenler varmis, onlara da sevgiler. Ancak ben onlardan biri degilim. Fiyat araligi 5-7 dolar arasi. Uzun bir sure gittigini soyeyebilirim. En azindan benim icin bir yila yakin gitti. Cok kuru sampuan kullanmadigimdan olabilir. Tekrar almayi dusunecegim bir urun olmadi malesef.

Kuru sampuan kullanan var mi aranizda? Tavsiye ettiginiz bir marka var mi?

Sevgiler!

3 yorum:

  1. Ben hastasıyım bunun. Okulun yoğun olduğu dönemlerde genellikle saçımı yıkamaya üşeniyorum ve bu ürün tam anlamıyla hayat kurtarıcım, kaç şişe bitirdiğimi hatırlamıyorum bile. Bir kez TRESemme denedim, korkunçtu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet! Tresemme sacimi cok sert yapmisti ben de hic hoslanmamistim :) Dove markasininkini deneme sansin oldu mu? Cok guzel kokuyo!

      Okudugun icin tesekkurler :)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil