26 Ocak 2013 Cumartesi

Nivea Good-Bye Cellulite Selulit Serumu

Merhabalar,

Adi batsin selulitler cok fena :) Ogrenciyken kampus icinde at gibi 10 kere depar attigimizdan hicbir yerimizde selulit yoktu. Tabi bir de yurtta 5 kat in cik in cik in kosarak cik'i hesaaba katarsak bayagi spor yapiyorduk. Sonra buyuduk ogrenci ve fakirlikten, arabaya terfi ettik. Ne kadar spor yapsak da selulit gelip corekleniyor az veya cok. Allah bir yerden verirken diger yerden aliyor diye buna diyorlar :)

Bu sorunu nasil cozeriz bilmiyorum ancak nasil cozemeyeceginiz soyleyeyim. Su urunle: Nivea Good-Bye Cellulite Fast Acting Serum. Nivea hizli sonuc veren selulitlere veda serumu.






Iddialari 14 gun icinde sonuc gorecek olmaniz. Ben goremedim. Bu 2. sisem. Bu urunu cok duzenli kullanmadim ancak bitene kadar kullandim. Belki daha siki ve duzenli kullansaydim diyorum.. Ama yok kendim de inanmadim simdi. Bu urun birsey yapmiyor. Serum oldugundan cok yogun ve biraz yapiskan. Hemen emilmiyor cilde. Kokusu fena degil. Fiyati 14 dolar civarinda. Sise dizayni muhtesem. Havasiz pompa sistemi var ve bir damla urun bile bosa gitmiyor. Hepsini kullanmaniza izin veren bir dizayn. Bu urune 3. bir sans vermeyecegim. Siradaki!

Su an size selulit tedavisiyle ilgili bir sir veriyorum :) Tesadufen kesfettim bu yontemi. Sivilce sorunum oldugu donemlerde bolca yesil cay iciyordum ama gunde 10 bardak gibi dusunun. Hatta bazen yesil cay kapsulu alip ustune cayi da iciyordum. Sonra birgun bir baktim aynaya selulitten eser yok. Yani sans eseri iyilesmis oldu. Sonradan dusununce mantigini kesfedebildim. Yesil cay odemi atiyor vucuttan. Selulit miktariniz da cok degilse, o kisimdaki fazla sivilari atarak daha puruzsuz bir tene sahip olabiliyorsunuz. Su siralar o kadar yesil cay icmiyorum artik. Kapsulleri de bobreklerime ve karacigerime mola vermek adina biraktim epeydir. Yine geldiler benimkiler yani :) 'Bahar yaklasiyor savas zamani' dedigim anca donecegim yesil caya. O ana kadar degisik kremler deniyorum.

Sevgiler!

3 yorum:

  1. Cok sevindim cok tatlisin beyaz kedim :) Ilk mimim ve en kisa surede yaziyorum :) Cok heyecanli :)

    YanıtlaSil

  2. Merhaba
    Bende mimledim sizi sayfama beklerim :)
    http://aslolanguzellik.blogspot.com/2013/01/aaaa-bende-mimlenmisim.html

    YanıtlaSil