3 Ocak 2013 Perşembe

H20 Plus Lip Mender Dudak Nemlendirici

Merhabalar,

Su sogukta en cok ihtiyac duyulan seylerin basinda dudak koruyucu ve nemlendiriciler geliyor benim icin. Gecenlerde harika bir urun buldum. Daha once cilt ve el bakim urunlerini deneyip asik oldugum H20+ markasinin dudak tamir edicisi yani lipbalmi:























Bugune dek bircok dudak nemlendirici denedim. EOS'i bununla tanismadan once dunyadaki en iyi lipbalm saniyordum hatta. Ama asla degil.

H20+ lip mender, sivi bir urun ama cok yogun. Cok az uygulamak yetiyor hatta gerekli cunku fazla uygulandiginda, fazlaligi dislerinizin arasinda bulabiliyorsunuz. Igrenc :) Sonra mat ve hemen emilen yapida oldugundan bunu uygulayip ardindan hemen rujunuzu (ki en mat ve nemsiz rujumu bile harika gosterdi) surebilirsiniz. Rujlarin uzerine de uygulayabilirsiniz cunku renksiz ve parlak degil. Dudaklarinizin catlak goruntusunu yok ediyor. Zaten surekli kullanilinca da catlak olmuyor.Dudaklarima bakisim degisti resmen cunku onlari hic boyle puruzsuz ve bakimli gormemistim sanirim.

Gelelim negatif yanlarina. En azindan benim icin. Kokusu cok kotu. Kokusunu cok begenen insanlar var ama ben onlardan biri degilim. Resmen midemi bulandiriyor. Naneliymis. Omrumde boyle nane tadi ve kokusu duymadim, almadim. Tadi da kokusunu sevmeyen birine duyularin birbiriyle baglantisindan olsa gerek cok kotu geliyor. O yuzden agzima girmesi fikrini igrenc buluyorum. 

Acildiktan sonra 18 ay kullanim suresi var. Fiyati normalde 10 dolar civarinda ancak ben indirimden 2 dolara aldim. Biterse tekrar alirim ancak indirimde bulursam. Yoksa yeni urunlere olan doyumsuzlugumdan oturu gidip baska bir marka denerim kesin. Kendimden korkuyorum. 

Hepinize harika ve bol bol yeni yeni makyaj urunlu yillar :) Sevgiler.

4 yorum:

  1. 2 dolara aldım demişsin nereden aldın? Türkiye'de satılıyor mu canım biliyor musun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Yeldacim :) ABD'de TJMAXX denen indirimli magazalar var. Sansina gore her hafta yeni, markali urunler getiriyorlar. Orada denk geldim. Turkiye'de eger yanilmiyorsam YKM'de gormustum. Online de gormus olabilirim :)

      Sil
  2. Yurt dışındasın sanırım (: imrenerek baktım özellikle revlon rujlara en kısa zamanda türkiyeye bekleriz revlonuda (: bloguma beklerim iyi geceler http://sherfinka.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yurtdisindayim Sherfinka :) Umarim revlon gelir Tr'ye kisa zamanda uygun fiyatlarla. Blogunu takibe aldim tatlim :) Okudugun icin sagol.

      Sil