20 Ocak 2013 Pazar

Essie Good To Go Top Coat Oje

Merhabalar,

Oje surdukten sonra ustune seffaf bir kat oje surulmediginde uclardan hemen siyrilmaya baslamasi hem zaman kaybettirici hem de sinir bozucu. Bazi ojelerinse cok koyu kivamlari olmasi kurumalarini zorlastirdigindan oje surmek eglenceden iskenceye donusuveriyor bazen de. Ben de kafalari yememek icin kolay ve hizli kuruyan bir top coat arayisi sonucunda Essie Good To Go'yu buldum.




Surer surmez kuruyor neredeyse ve manikurunuzu gunlerce bozulmadan muhafaza ediyor. Fiyati 9 dolar ve normalin biraz ustunde. Bir de 'bunu surdum hemen ellerimi en zor islere sokayim. neden sokmuyorum ki?' dediginiz anda yine alttaki ojeyi mahvedebiliyorsunuz. Yani o kadar da mucizevi birsey degil. Bekleyin kurusun birazcik :) Sonuc itibariyle guzel ve tekrar alma ihtimalimin oldugu bir urun. Diger essie ojelerle ayni miktarda urun iceriyor.


Essiler guzel! Essieler seker. Biraz da ucuz olsalar tatlarindan yenmezler. Sevgiler.

2 yorum:

  1. benim henüz deneme fırsatım olmadı ancak renklerine bayılıyorum =)) her gün sitesini ziyaret edip özlem gideriyorum=)) fiyatları da hiç düşmüyor ki edinelim öğrenci halimizle=))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Be de ilk kez birkac ay once deneyebildim. Pahali oje alirkenki motivasyonum nasilsa uzun bir sure kullanabilecegim. Ama renk kotu cikarsa da cok icime oturuyor :)

      Sil