25 Ocak 2013 Cuma

EOS Lip Balm Dudak Koruyucu

Merhabalar,

Bir EOS furyasidir aldi yurudu son yillarda. Hele ki Turkiye'ye yasal olarak dagitimi yapilan bir urun olmamasi insanlari iyice meraka saldi. Evolution of Smooth dudak urunleri nami diger EOS lipbalmlar. Kucuk seker yumurtalar. Dunyanin en abartilan urunlerinden sadece biri.




Bu urunu merakima yenilip ben de aldim gecen ilkbaharda. Ilk zamanlar cidden cok begendim cunku daha iyi bir urune rastlamamistim o gune dek. Ama sonra gozum acildi cicim aylari bitince. Ilk olarak cok buyuk bir yuzey alani olmasi ustune kedi tuyu, kil, yun, toz gibi seylerin yapismasina neden oluyor. Kediniz yok mu? Olsun. Hergun dudaklariniza yapistirdiginiz nerdeyse yaladiginiz bu urun 3-4 ay sonra bozulmaya, kotu kokmaya, tazeligini kaybetmeye basliyor ki urun cok uzun zaman gittiginden yariya gelmeden copu boyluyor. Ayrica dudaklari o an rahatlatiyor ancak tedavi ettigini soyleyemem. Gece surup yattigimda gunduz harika dudaklarla nadir uyandim. Uyanir uyanmaz yine catlayip soyulmaya basladilar cogu zaman. Sanirim en favori dudak nemlendiricimi bulmasaydim ki blogda adi gecti gecenlerde bu urune hala tapiyor olabilirdim. Ama hem sirketin -EOS- Turkiye'de dagitim yapmaya olan tavri hem de urunun sirf siradisi bir dizayni var diye goklere cikarilmasi bana biraz dokunmaya basladi. Tabi 3 dolarlik birseyden mucize beklememek lazim. 30 lira mi ne? :) Gercek fiyatina gore denenebilir insanin icini giciklayan bir urun. Ama ben sanirim bir daha almam.

Bu arada EOS ile bizzat iletisime gecip yazistim ve Turk pazariyla hic ama hic ilgilenmediklerini soylediler. Bu yuzden bugune dek hicbir sirkete dagitim izni vermemisler! Bir durup dusunelim bu cumleyi derim ben! 

Sevgiler!

30 yorum:

  1. aman yok haklısın ürün gerçekten büyük 3 dolar neyse de 30 tl verip aldığım bir ürünü çöpe atmak istemem.. ben niveadan da çok memnunum ayrıca..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tatlim dogru 30 lira biraz fazla cope atmak icin. ancak benimkinin kokusu cok bozuldugundan surdugumde miden bulanir oldu. bu nedenle gozden cikardim.

      Sil
    2. ben almanyadan 10 tanesini 5 euro ya aldım ve çok güzeller ve kaplarının farklı şekilleride var.

      Sil
    3. Adsizcigim sen o lip balmlari almanyanin hangi sehrinden ve hangi magazasindan aldin bana yazarmisin

      Sil
    4. Sen nerden aldın almanyadan ve emin misin o kadar ucuz aldığına benve biraz daha pahalıdır

      Sil
  2. Ben bunlari cok deli merak ediyordum yaa sirf pazarlama politikalari yuzunden ama yani elimde cok guzel lip butterlar var ozellikle blistexten cok memnunum ben ve senin tanittiginida cok merak ettim bakacagim boynere en kisa zamanda:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. blistex benim de ilk asklarimdan. geri donup bir kez daha kullanicam, yillar gecti son kullandigimdan beri. h20 plus'i alirsan beni de haberdar et e mi? ben 2.tupu aldim gecen haftasonu :)

      Sil
  3. benim dudaklarimi ekstra nemlendirmedi eos, yazin kullanirim ama kis soguklarinda sevmedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hmm kittencim cok mantikli bu dedigin. belki ben de o yuzden ilkbahar ve yazin begenmisken sonbaharda nefret etmeye basladim. akillica :)

      Sil
  4. Tam bir pazarlama harikasi bu urun. 3 kurusluk icerige 1000 kurusluk fiyat bicip birzey zannetirmek. Hic begenmemistim. Otur evde kendi lipbalmini yap daha iyi. Hele birde 30 TL mi TC de? Yok canim ben almayayim ama alana da mani olmayayim :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Demek Türk pazarıyla hiç igilenmiyorlarmış.Bunu duydum ya ben de artık kendileriyle ilgilenmiyorum:((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlim beni de resmen soguttular kendilerinden. :( Bir daha almayi da dusunmuyorum acikcasi. Bunu duymadan once vucut losyonlarini almistim yalniz o cok guzel :) Onu da almicam yine de :)

      Sil
  6. Eos ürünleri Türkiye pazarına da girdi artık satın alabileceksiniz. şu an sadece orjinal eoslar www.TodayTrend.com adresinden alınabiliyor. piyasada satılan çin ürünü eoslar da mevcut. memnun olmayanlar büyük ihtimal onlara rastlamıstır. her ne kadar bayanlar agırlıklı olsa da eosları erkekler de kullanıyor özellikle bayanlar çilekli olanı erkekler ise genellikle naneli olanı tercih ediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler :) Dogrudur. Ben ABD'den orjinalini aldim tabi ki yine de abartildigi kadar bir urun degil bence.

      Sil
  7. Peki bu eos u nerden aldın ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abd'de her markette var. walmart'tan almistim.

      Sil
    2. Turkiyede nerede var

      Sil
    3. Bilmiyorum malesef. Bir ara online satiliyordu ucuk rakamlara :(

      Sil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Hiç hoş bir ürün değil . İllede istiyorsanız Balmi alın. Balmi çok güzel demiyorum ; ki değil zaten. Fakat en azından o kadar para verip güvenmeyeceğiniz sitelerden getirteceğinize Balmi alın . Balmi Watsons'ta 9,90 ben aldım. Şuan bir problem yok fakat cokta iyi bir balm değil. Önceleri yuvarlak olarak cıkartılmıs fakat Türkiye'de kare şekli satışa sunuluyor. Muazzam değil , hiç muazzam değil. 4 çeşidi var. Bende böğürtlen aromalısı var. Kokusu hoş fakat tat vermiyor. EOS deneyenler fark olmadığını söylüyor . Onu bilemem ama illede benzeyecek derseniz En iyisi budur zaten Yoksa ne iyiler var. Burt's Bees , Nivea veya Avon'un kendi balmları var ben elmalısını kullanıyorum gayet hoş ve muazzam nemlendiriyor. Sık sık indirime giriyorlar 3-4 lira bile oluyor bazen. Bunlardansa onları deneyin derim ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tr'de yasamadigimdan bahsettiginu deneyemedim ama aklimda yakinda gidersem denerim tesekkurler ☺️

      Sil
    2. Balmi'yi ben de çok seviyorum ama ağıza sabun gibi çok kötü bir tat bırakıyor. Sonra gidiyor tadı. Bir de ambalajları çok çabuk bozuluyor

      Sil
  10. Bence çok hoş bir ürün bir süre sonra üstüne tüylerin yapıştığı çok doğru ama asla bir süre sonra kötü kokmuyo ancak dudağınıza bir şey sürüp sonradan üstüne sürerseniz her ürün gibi o da güzel kokusunu kaybetmeye başlar bence yine de verilen paraya değer bir ürün ayrıca çok çeşitli ürünleri var almıyorsanız sizin kaybınız çünkü bir sürü ünlü kullanıyor eğer iyi olmasaydı popüler bir marka da omazdı kesinlikle verilen paraya değer ve türkiyede o kadar pahalı olmasının sebebi ise türkiyede bir çok ürün gibi eos un da bulunmaması bu yüzden getiren firmaların kargo ücreti vs. gibi şeylerden dolayı türkiyede pahalı ama bende bir çok çeşidi var ve ben summerfruit (yaz meyvesi), strawberry sorbet (çilekli), nanelisini eğer dudaklarınız çok çatlıyorsa lemon drop (limonlu), honeydew (ballı) yı öneririm

    YanıtlaSil
  11. Senin favori lip balmını öğrenebilir miyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdiklerim var ama su ana kadar dunyanin en iyi lipbalmini buldum dedirten urun olmadi be tatlim ya. Seninki nedir?

      Sil
  12. Ankarada nereden bulabilirim

    YanıtlaSil
  13. Bir şey soruucam bunlar kaç euro

    YanıtlaSil
  14. Ben memnun kadım ve anlatılanların hiç biri olmadı ben tavsiye ederim ama ilk önce 1 tane alıp deneyin derim

    YanıtlaSil