23 Ocak 2013 Çarşamba

Clinique Brush Cleanser Makyaj Fircasi Temizleyici

Merhabalar,

Makyaj sevenler icin fircalarin haftada bir derinden, geri kalan zamanda da yuzeysel temizligi cok onemli. Ozellikle antibakteriyel fircalar kullanmiyorsak. Ben derinden tezmiligimi Johnson baby bebek sampuani ile yaparken -sari renkli olan- yuzeysel temizligimde son zamanlara kadar Clinique Makeup Brush Cleanser'i kullaniyordum.



Bu pembe siviyi fircalara sikip bir pecete yardimiyla temizleyebiliyorsunuz. 236 ml ve fiyati 15 dolar civarinda. Bu miktar ve fiyat MAC firca temizleyiciyle ayni, hatta sivilarin renkleri bile ayni. Bu nedenle bu siseyi bitirdigimde MAC'e gectim denemek amaciyla. Teninizle direkt temasi olmadigindan bu tarz urunleri test etmek ve degerlendirmek cok kolay degil. Ancak sonuc olarak fircalari temizledi ve uzun sure dayandi. MAC'e kiyasla olumlu bir yani sprey basligiyla gelmesi. Seyahat ettigim zamanlarda bir kismini kucuk bir siseye aktarip yanimda tasidim -resimdeki kucuk pembe sise-. Urun bittigindeyse sprey basligi bundan alip MAC siseye taktim. Fircalar duzenli derinden temizlendiginde bu tarz bir urune gerek bile olmayabilir ancak uzunca bir sure giden cok pahali olmayan bir urun oldugundan tekrar tekrar alinip firca bakimi biraz daha kolaylastirilabilir.

Sevgiler!

4 yorum:

  1. ben de günlük temizlik için mac kullanıyorum çok memnunum ama 28 aldığım şişe 38 tl olmuş bu son zamlarda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. off cok fena :( bu kadar fiyat farkini anlamak mumkun degil. miktari ya da kaliteyi artirmiyorlar fiyati artiriyorlar.

      Tesekkurler yorumun icin Audrey :)

      Sil
  2. Clinique'in fırça temizleyicisi olduğunu bilmiyordum. Türkiye'de var mı biliyor musun canım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeldacim gecen seneye kadar ben de bilmiyordum. Turkiye'de var mi inan bilmiyorum. Bi arayip sorardim ben olsam Clinique standina.

      Okudugun icin sagol tatlim :)

      Sil