5 Mart 2013 Salı

Dove Kuru Sampuan

Merhabalar,

En sevdigim kuru sampuan: Dove Refresh+Care Invigorating Dry Shampoo.

 















Daha once 2 ayri kuru sampuan incelemesi yapmistim: Salon Grafix ve Victoria's Secret. Ikisi de hayatimin kuru sampuanlari degildi ki daha deneyip de hakkinda yazma firsati bulamadigim baska kuru sampuanlar da olmustu. Dove bunlardan cok farkli. Hem paketi, hem islevi, hem de kokusu cok daha guzel. 

Paketlenmesi, renkleri ve buyuk ama hala zarif durabilen kutusuyla beni cezbetmeye devam ediyor. Isini iyi yapiyor. Cok siksam bile koyu renk sac diplerimde kendini beyaz bir sekilde belli etmiyor. Saclarin fazla yagini alip hacim veriyor. Bunu sikip ustune sacinizi tarayabiliyorsunuz yani sac spreyi gibi sertlestirmiyor (oho oho Victoria's Secret). Kokusu da cok guzel. Diger kuru sampuanlarin kendine has agizda aci bir tat birakan kokulari oluyor genelde ve o koku bu urunde yok. Fiyati sadece 4 dolar ve uzun sure gidiyor. Bayilarak aliyorum ve almaya devam edecegim. 

Kuru sampuanlari cabuk bitenlere daha once de bahsettigim bir onerim var. Kullandiktan sonra basligini kulaginiza dayayip fissss sesini artik duymayacak sekilde kadar saga sola cevirmezseniz icindeki hersey ucup gidiyor. Yani her kullanimdan sonra baslik siviyi sizdiriyor mu diye kulaga dayayip kontrol etmek lazim. Sizdiriyorsa tabi ki gunlerce yavasca akip kullanmak istediginizde sizi elleri bombos birakacaktir. :) Basima geldi ordan biliyorum hem de cok pahali bir kuru sampuanla :) Ben yandim siz yanmayin diye de gayet iyi niyetli bir mesajla bitiriyorum yazimi. 

Sevgiler!

6 yorum:

  1. güzel paylaşım için çok sağol :) ben co-washing uygulamda bazen ihtiyaç duyabiliyorum, artık ne arayacağımı biliyorum, yalnız sanırım ABD de satılıp da Türkiye'ye daha gelmeyen ürünlerdendir.
    çok merak ettim ya, Aubrey'in saç kremleri ne kadar orada? biraz konu dışı oldu ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun tatlim :) Makyajda guzellikte konunun disi sonu olmaz :)

      Ben Aubrey'i ilk kez senden duydum ve cok da sevindim bahsetmene cunku anladigima gore organik ve guzel bir serisi var. Kesinlikle alip deneyecegim. Fiyatlari 10-14 dolar seklinde listelemisler bir websitesinde.

      Sil
  2. sağol şekerim, valla ben de pek bir şey denemedim, sadece şampuan ve saç kremi (normal balancing olanı), şampuan orta halli ama saç kremi! inanılmaz etki. Bizim burada papatyalısı da satılıyor, fiyatı 34 tl, çok da fark etmiyormuş anlaşılan, hele ürün hak ediyorsa :) buradaki satış temsilcilikle irtibata geçtim, sağ olsunlar numune yollayacaklarmış. Sana da imrendim valla, ben çok sevmiştim ABD'deki alışverişleri, hem ucuz hem çok çeşit falan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok dogru ABD kozmetik fiyatlari konusunda cok iyi tabi avrupali marka olmadigi surece :) Ben de sizlere imreniyorum. Mesela Bioderma'm bitmesin diye damla damla kullaniyorum. Burada sadece online alinabiliyor ve sisesi 40 dolar ornegin.

      Sil
  3. sanırım daha TR'de yok bu ürün.. watsons ve gratisde var bir marka ama bilmiyorum şimdi adları nedir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim yakinda gelir ve sizler de deneme firsati yakalar benim kadar begenirsiniz. :)

      Sil