27 Aralık 2012 Perşembe

Revlon Matte Serisi Mat Rujlar

Merhabalar,

Cok fazla ruj kullanan biri degilim. Genelde dudak nemlendirici ya da renkli parlaticilar kullanirim. Revlon matte lipstick serisinden aldigim bu rujlari da mat olursa daha rahat kullanirim diye dusunerek almistim. Kadife bitisli bu rujlar tam anlamiyla mat. Nemlendirici ustune uygulanmasi dudaklardaki cizgi ve catlaklari goze batmaktan kurtaracagi icin tarafimdan siddetle onerilir. Bircok rengi mevcut ve fiyatlari 5 dolar civarinda. Bu kalite icin cok ucuz diyebilirim. Ben serinin animsayabildigim kadariyla bes rengini satin aldim ancak ten rengi olan 'Nude Attitute'u beni hasta gibi gosterdiginden 'Strawberry Suede'i de cok cok goz alici bir renk oldugundan pek begenmeyip bizimkilere verdim, diger tum begenmedigim kozmetik urunleri gibi. Hayirli evlat boyle oluyo!








































002 PINK POUT

Bu renk tam bir barbie bebek pembesi. Ancak dikkat disleri oldugundan sari gosterebiliyor.



004 PINK ABOUT IT 

Bu renk tam bir bahar rengi. Mercan rengi diye bilinen coral renk diye buna diyorlar. Cok civil civil bir renk. Ancak ne yazik ki piyasadan kalkmis. :(
 
 
 



006 REALLY RED

Bu renk tam bir klasik Hollywood kirmizisi hani su 60'lardaki asil kirmizidan. Bu rengin yakismayacagi bir cilt dusunemiyorum. Diger renklere nazaran cok daha kadifemsi duruyor, Cok asil! Mad Men dizisindeki hatunlar da bu rengi kullaniyormus sette, o zamanlarin ruhunu yansitabilmek icin. Benim favorim bu ki cok da kirmizi ruj hastaligim yoktur dudaklarim cok dolgun olmadigindan olsa gerek :) 





















Ruj surmesse olecek hastaligina yakalananlar, Revlon kullananlar ya da kullanmak isteyenler yorumlarinizi bekliyorum. Sevgiler!

8 yorum:

  1. Ahh revlon rujlara hastayim maalesef Turkiyede yoklar elimdekilerde bitti nerden getirticem bilmiyorumda:(

    Really red rengine bayildim gercekten cokk guzel duruyorr:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Butun kis Really Red rengini kullandim sanirim benim de en sevdigim o :) Tesekkurler yorumun icin Sakinecim :)

      Sil
  2. pink about it çok güzelmiş, revlondan bir sürü lip butter ve gloss aldım ama ruj hiç denemedim nedense, sanırım ambalajı çok itici geliyor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de lip butter ambalajlarini seviyorum ancak gloss hic denemedim henuz. nasil begeniyor musun revlon gloss'lari kitten'cim?

      Sil
    2. glossları fazla kalıcı değil ama yapışkan da değiller, beğeniyorum ben ama swatchlara bakmak lazım almadan :)

      Sil
    3. kesinlikle. bir de aklimda nyx ler var su sira. yeni hedefim bir tane bile olsa dudak urunu bitirebilmek ki yenisine yer acilsin :)

      Sil
  3. revlon ürünleri watsonsta satılıyor arkadaşlar...

    YanıtlaSil