15 Aralık 2012 Cumartesi

Physicians Formula Mineral Sıkıştırılmış Pudra

Merhabalar,

Physicians Formula 1937 yilinda unlu ve seckin bir alerji doktoru olan Dr. Frank Crandall tarafindan cok hassas bir cildi olan esi icin gelistirilmis. Ask boyle birsey! Sirket, urunlerini tahris edici ozelligi olan 132 cesit kimyasaldan uzak kalarak formule ediyor. Sanirim bende sivilceye neden olmamasi da bu yuzden. Guvenle kullanabildigim nadir markalardan.

Tanitmak istedigim urunleri: Physicians Formula Mineral Wear serisinden Mineral Face Powder yani sıkıştırılmış mineral pudralari.


Seffaf renkli olanini kullanmis olmama ragmen yuzumdeki kirmiziliklari kapatmayi basaran bu urun cok da dogal gorunuyor. Yuzde makyaj oldugunu belli etmiyor. Rahatlikla birkac kat uygulanabilir, yogun bir kapaticilik elde etmek icin. Dogal durmadigini dusundugunuz anda birkac fis Mac Fix +, Skandinavia ya da gul suyu (hatta normal su bile olur) gibi bir 'setting sprey' kullanirsaniz o olasi pudramsi goruntu hemen kaybolacaktir. Mineral makyaj urunu olmasi gibi, talk icermemesi de diger bir guzel ozelligi.

Urunu cok severek kullandigim kutunun dibini gormemle onaylandi ki kolay kolay olmaz bu. Firca ve aynasiyla birlikte geliyor bu urun. Fircasi cok kullanisli degil, onun yerine bir kabuki firca kullanmak en iyisi. Paketinden cok memnun kalmadim cunku soldaki fotografta gorundugu uzere kapagi kirildi ve yere dusurdugumu de hatirlamiyorum.

'Drugstore' markasi olan Physicians Formula bu urunu ABD'de 14 dolardan satisa sunuyor. Bir drugstore markasi icin biraz pahali ancak odenebilir bir fiyat. Ozellikle saklamak istediginiz ve sakladiginizi saklamak istediginiz kirmiziliklariniz varsa.

Sevgiler!



10 yorum:

  1. canım bende de var, yazısıda duruyor hala..
    ilk kullandığımda çok seviyordum aaaaa işte buuuuu duyguları içerisindeydim.. sonra farkettim gözeklerim bayaaa ben burdayım! diye bağırmaya başlamış... hemen bıraktım.. şuan göz altıma kullanıyorum sadece ve kapatıcılığı iyi düzeyde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim gozeneklerim normalde bayagi buyuktur. Pudrayi gozenekleri kisimlara sunger yardimiyla bastirarak kullaniyorum. bu yontem gozenekleri daha cok kapatiyor. Fircayla uyguladigimda gozeneklerim acik acik gorunuyor. Belki o yontemi bir denemelisin minnok :)

      Yorumun icin cok tesekkur ederim :)

      Sil
  2. skindinavia sabitlemek için çok iyi :)
    ama physicians formula burada yurtdısından nerdeyse 3 kat pahalı satılıyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de favorim Skandinavia! Yakinda yazisi gelecek. Evet okudum 60 liraymis :( Cok uzucu ve sinir bozucu fiyatlar Turkiye'de. Sevgiler!

      Sil
  3. ben 60 liraya acımadan aldım,kapatıcılığı yok denecek kadar az ama yine de bu üründe beni çeken bir şey var severek kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. liu'cum gule gule kullan! Beni de cekiyo yine, 2.kez alacak gibiyim :) yuzume dogal bir goruntu veriyor kirmiziliklari sakinlestirerek.

      Sil
  4. bende de bunun rengarenk olan ton düzenleyici pudrası var, cvste sürekli 10 dolara 7 dolar indirim kampanyası olduğundan 5 dolar civarına almıştım. bugün panı gördüm ben de, güzel bir pudra

    darkbluekitty.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neden bahsettigini cok iyi anladim kitten'cim :) gozum var epeydir onda. sanirim alacagim yakinda.

      tesekkurler ugradigin icin :)

      Sil
  5. Yeni başladım bakalım neler olucakkk:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni bir tabe daha aldim bikac gun once :) eger cok pudrali bir goruntu olursa sprey sisesine biraz su koyup uzaktan yuzune bir iki kez sikarsan o goruntu de gider! Umarim memnun kalirsin! Bana yaz e mi?

      Sil