3 Aralık 2012 Pazartesi

Burt's Bees Lip Balm

Merhabalar,

Lip balm yani dudak koruyucular ya da nemlendiriciler (artik nasil adlandiriyorsaniz), ozellikle kisin en cok kullandiklarim arasinda. Havalarin sogumasiyla, ruzgarin artmasiyla ve kisin su tuketimimizin yazin oldugu kadar cok olmamasiyla dudaklar cok daha kolay catlak ve pul pul oluyor. Igrenc :) Hayir o degil sonra ruj da suremiyoruz o goruntunun ustune!

Ben 'en harika lip balm' arayisim suresince bircogunu deneme sansi yakaladim ancak su cok unlu Burt's Bees'e bir turlu sira gelmemisti. Sanirim burda drug store markasi olan seyleri hep elimizin altindalar diye biraz oteliyoruz. Keske hep oteleseymisiz :)

Burt's Bees Replenishing Lip Balm with Pomegranate Oil: Yenileyiciymis ve nar yagi iceriyormus. (oho)





Bu cici nar aromali dudak nemlendiricisi tupte kirmizi gorunmesine ragmen dudaklara cok bir renk vermiyor. Kokusu, tadi harika ancak dudaklari nemlendirmiyor. Suruldugu surece dudaklar iyi guzel ama gider gitmez hic bir uzun sureli etki birakmadigi anlasiliyor. Bu tarz bir urunu ya surekli uygulamak gerekiyor tum gun boyunca ya da daha nemlendirici baska bir urune yonelmek gerekiyor. Surumu de diger lip balmlar kadar yumusak degil. Hele ilk zamanlar dudagim kanayacak saniyordum, savas veriyordum surerken resmen (drama!).

Fiyati 3 dolar olan bu urunu ben begenmedim malesef. Cok daha iyi ve gercekten nemlendiren urunler mevcut! Onlara da bir goz atacagiz ilerleyen yazilarda. Burt's Bees Turkiye'de Amerika'ya kiyasla sanirim daha pahali ve daha populer. Hic ugrasmayin derim nacizane. Sevgiler!


4 yorum:

  1. türkiyede 7 -8 tl olması lazım ve şimdi watsonslarda falan da satılmaya başlamış.. hatta alacaktım da iyiki almamışım bak şimdi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Audrey :) H2O+ lip mender var onu denemeni tavsiye ederim. Yazacagim detayli yakinda. Okudugun icin cok tesekkurler :)

      Sil
  2. Türkiye'de gereksiz bartıldığını,şişirildiğini düşünüorum ben bu ürünün.12 tl vermeye değmezmiş demek ki iyi ki almamışım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklisin. Dudaklarin ustunde oturuyor kesinlikle emilmiyor ve iyilestirmiyor. Almaya deger bulmuyorum ben de. Hosgeldin bu arada :)

      Sil