19 Temmuz 2014 Cumartesi

Biten Urunler ve Yorumlarim

Merhabalar,

Epeydir bloga zaman ayiramadim. Ama bir sorun neden? Cunku yeni Youtube kanalim tum zamanimi aldi. Takibe almak isteyenler icin kanal adim Kozmetik Denizkizi :) Asagidaki videoda biten urunlerin kisa yorumlari var. Kafanizi dagitmak isterseniz kosun izleyin derim. #shamelessplug diyorlar buna yani utanmadan reklamini yapma. Yaptim. 

Bitirdiklerim:

CeraVe goz kremi (muhtesem)
Paula's Choice gunes koruyucu (muhtesem)
CD creme de rose lip balm (fena degil ama pahali)
Benefit nemlendirici (parfum iceriyor)
Dr. Gross aydinlatici serum (sivilce yapiyor)
Maybelline seffaf rimel (hic iyi degil hic)
Almay makyaj temizleme pamuklari (yagli versiyonu berbat)
Bath and Body Works erkekler icon dus jeli (kopurmuyor)
Bath and Body Works kopuk sabun (guzel)
Bath and Body Works stres azaltici losyon (cok guzel)
Bath and Body Works stres azaltici due jell (com guzel)
Bath and Body Works uyku getirici losyon (harika)



Sevgiler!

12 yorum:

  1. Cerave göz kremini nereden almıştın acaba? BBWin kutusu ne şekermiş öyle =) Stresi alan ürün ha, çok merak ettim! Ökaliptus (eukalyptus) olabilir mi o?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim CeraVe'yi Walmart denen supermarketlerden almistim. Ama amazon.com'dan online siparis de verebilirsin sanirim. Tam adi: CeraVe Eye Repair Cream. BBW'un kutulari insanin alacagi yoksa bile akil celiyor kesinlikle. Stresi alan urunlerden bende sanirim bi 10un uzerinde var ayrintili bir video cekmistim yakinda yayinlayacagim. O kesin okaliptus o zaman. Sanirim bir agac cesidi degil mi :)

      Sil
    2. Evet bir ağaç, hatta zehirli bir bitki. Dalları koalalarin en sevdiği besin :) biyoloji anlatmaya başlamadan sevgiler :)))))

      Sil
    3. Iste bu yuzden seviyorum insanlari herkes bir alanda bilgi sahibi aktarip duruyor bilgileri :) Ne guzel! Tesekkurler.

      Sil
  2. merhabalar kozmetikdenizkızıcım :) abd den arkadaşlarım gelecek onlara paula nın ürünlerinden sipariş edicem.güneş ve sivilce lekelerim var ve zaman zaman çıkan sivilcelerim de var. hangilerini almasını söyleyebilirim fikir verirmisin? şimdiden teşekkürler canm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim bir urun icin butcen varsa aha8% jel al iki urun icin butcen varsa 2% bha sivi da al. Sivilce ve gunes lekelerine birebir! Bunlarin bir magazasi olmadigindan arkadasin onceden kalacagi yere online siparis versin anca gelir bir haftaya.

      Sil
  3. teşekkür ediyorum canm bir ay var gelmelerine.şimdiden heyecanlandım ikisinidi almalarını söyliim.öptüm

    YanıtlaSil
  4. ben bir site keşfettim bakımstore diye cetaphil ve cerave markalarını satıyor. daha önce sivilcelerle ilgili yazında bu markaların yüz yıkama jellerinden bahsetmiştin. ben şu anda bioderma sebium kullanıyorum sence bu markaların yüz yıkama jeline geçmeli miyim? bir de bu markalardan kesin al diyebileceğin ürünler hangisi (göz kremini not ettim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de once Bioderma ile makyaji/gunes koruyucuyu temizliyorum sonra yuzumu ayrica jelle yikiyorum. Biodermadan vazgecme ancak ekstra bir sey ile daha yikamani tavsiye ederim. Bioderma herseyi temizlemiyor olabilir. Cetaphil'in jelini kullanmistim yuzu irite etmeden temizliyor. Tekrar kullanabilecegim urunlerden doktorum da tavsiye etmisti. CeraVe'nin henuz yikama jelini denemedim ama elimdeki biter bitmez denemeyi dusunuyorum. Icerikleri ayniymis doktorum oyle demisti hangisini istersen al demisti. Sen de oyle yapabilirsin. Ancak bir yagli bir de normal/kuru ciltler icin olani var jellerin. Hangisini begenirsin onu kestiremiyorum. Ben yagli cildimle her ikisini de denedim bir onceki yil yagli ciltler icin olani severken bir sonraki yil normal ciltler icin olani sevmistim. Sanirim o anki ihtiyacina gore begenin degisiyor. Bunu alirken goz ardi etme :)

      Sil
    2. Kesin al diyebilecegim urunler: dedigin gibi CeraVe goz kremi ve CeraVe yuz nemlendiricisi. Cetaphil'in yikama jeli. Denediklerim bunlardi. Bir de CeraVe gunes koruma kremi denedim yuz icin ama cok bembeyaz kaliyordu yuzumde pek begenmedim. Halbuki icerigi muhtesem insanlar da cok sevmis ama ben kullanamadim :/

      Sil
  5. selam! videoyu izledim, bence cok eglenceli, birkaç yerde çokk güldüm, kahkahalarla özellikle sonunda...takibe aldım. benim de kendi çapımda bir blogum var beklerim :) http://problemwitch.blogspot.com.tr görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim <3 evdeki bilgisayara gecince hemen okuuorum blogunu! Gorusmek uzere :)

      Sil