25 Şubat 2014 Salı

Physician's Formula CC+ Krem

Merhabalar,
Gluten icermeyen makyaj malzemesi ararken zaten cok sevdigim bir marka olan Physician's Formula'nin CC+ kremine rastladim ve denemek istedim. Daha once BB ve CC krem de cikarmislardi ancak nedense elim almaya gitmemisti. Megerse asil askim daha dogmamis o zamanlar! Tamam biraz garip geldi kulaga. Geciyorum.






Krem acik, orta ve koyu olarak 3 renkte sunulmus piyasaya. Dusunmeden acik olani aldim. Hatirlatayim ten rengim MAC olarak soylersen NC 15 ile 20 arasi. Acik bigday dedigimiz cinsten. Bu renk tam oldu. Sanki kendi ten rengim. Sanki benim icin yapmis Doktor amcam. Yerim.

Cok guzel nemlendiriyor ve kapatiyor. Bunu uyguladigimda bircok fondotenimden aldigimdan daha dogal ve guzel bir sonuc aldigimi farkettim. Ayrica cok kolay uygulaniyor parmaklarla. Kolay dagiliyor. Ince cizgilere dolmuyor. Akip kokmuyor. uzun donem faydalarini henuz gozlemleyemedim cunku kullanmaya baslayali bir ay kadar oldu. O kadar fondotenin arasinda elim hergun bu kreme gidince sevgimi paylasmak istedim sizlerle.

Ben ozellikle gosterisli bir halde olmam gerekmiyorsa cok agir makyaj yapmiyorum. Dolayisiyla sadece bu urunu, biraz rimel, biraz allik, bir lipglossla tamamlayip ciktigim cok oluyor. Bir kosu gidip postami alacaksam ya da markete kosacaksam sadece bunu surup cikiyorum cogu zaman da. Daha agir makyaj yapmak istedigimde bunu baz olarak kullanip ustune yagli ciltler icin uygun baska bir fondoten geciyorum bazen de. Her sekilde bu urunu kullaniyorum hergun. 

Yagli cildimi cok daha yaglandirmadigini farkettim. Matlastirmiyor da tabi ki ancak oldugundan daha kotu de yapmiyor. Satin (saten mi diyoruz?) bitimli diyebilirim. Ustune pudra gecmiyorum usengecligimden ama o sekilde de deneyecegim. Kuru ciltlerin de hoslanacagini saniyorum cunku nemlendirici ozelligini ben bile hissediyorum tenimde. 

Urun fiyati 15 dolar ancak indirimde denk getirilirse 10 dolara bulunabiliyor. Ilkini tam fiyatli aldim ancak yarin gidip indirimden yedekleyecegim. 

Dusunceleriniz nedir? Ilginizi cekti mi? 

Sevgiler!

15 yorum:

  1. Ambalajı çok cici gözüküyor ama TR fiyatıyla alacağım bir ürün olmaz maalesef =/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklisin Ceydacim! 35 ml az urun miktari olarak malesef :(

      Sil
  2. Physician's Formula ürünlerini uzun zamandır denemek istiyordum ancak fırsat olmadı. Kullandığın başka ürünler varsa, onları da paylaşırsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha once yazisini paylastigimi saniuorum bir de talc icermeyen pudralari var o da muhtesem bir urun. Kapaticilarini da denemistim adini animsayamiyorum su an ondan da memnundum.

      Sil
  3. Tam senin gönlüne göre bir ürün :) Güle güle kullan balım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol bitanem :) Daha iyisi artik dd mi olur ee mi sana olsun :)

      Sil
    2. :) amin inşallah eheheh

      Sil
  4. ben bu markanın renkli nemlendiricisini aldım ama fazla parlıyor yani cldim zaten yağlı ve sivilceli bir de onu sürünce elim sürekli yüzüme gidiyor yüzümde yağ fışkırması var gibi halbuki alırken ne kadar umutluydum. renkli nemlendiricisini kullandın mı acaba bunda renkli nemlendiricideki gibi aşırı parlama sıkıntısı var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehra'cim renkli nemlendiricisini kullanmadim ama bu da cok mat diyemem. Yine cc kremin dogasindan gelen nem fazlasi var. Ancak ben yagli cildime ragmen cok da problem yasamadim. Yaglaniyor evet ama az bir pudra ya da benim gibi pudra sevmiyorsan kagit bir mendilin tek katini (hani bir kac kat oluyor ya) cok hafifce yuzune uygulayarak fazla nemi alabilirsin. Gunluk hayat icin bence ideal bir urun. Ama tabi herkesin tercihleri ve beklentileri farkli olabiliyor. Yine de hala favorilerim arasinda olan bir urun ve neredeyse 8 aydir kullaniyorum hala bikmadim :) Yedekledim de.

      Sil
  5. Bu üründeki koku durumu nsl renkli nemlendiricisi yeşil sabun gibi :( birde gözeneklere doluyormu fondöten gibi yoksa eşit bir şekilde pürüzsüz bir dağılım sağlıyormu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu hic dikkatimi cekmedi ki kokulara duyarliyimdir o yuzden kokusu yok diyebilirim. Benim gozenekler buyuk ona ragmen kotu bir goruntu olusturmadi. Yine de rahatsiz ederse azicik bir baz kullanilabilir oncesinde. ☺️🙈

      Sil
  6. ben pure beauty'nin cc kremini almıştım, denerken çok iyiydi fakat gün ışığına çıktığımda resmen ürünün içine sim basıldığını gördüm. yani öyle minik minik değil, baya yüzüme sim dökülmüş gibiydi bunun içerisinde de öyle bir şey var mı? simli sedefli gibi bir bitişi var mı?

    YanıtlaSil
  7. Merhaba bu markanin organik cc kremini kullaniyorum cok da memnunum ama cc+ olanin ne farki vardir acaba hangisi daha iyidir bir fikriniz var mi ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu kullanmadigim icin bilemiyorum ama 2sini de kullananlarin yorumlarina gore cok benziyormus. :)

      Sil