9 Ocak 2014 Perşembe

The Body Shop Chocomania Body Butter Vucut Kremi

Merhabalar,

Cikolata severim. The Body Shop urunlerini severim. Ruya gibi olur bu urun diyerek aldigim bu vucut kremini hic sevemedim. Cok saskinim :) Cranberries'den "dissappointmeeeennttt ahaaaa" sarkisiyla ayaklarima surerek zar zor bitirdim. 




Almak isteyenlere once magazada denemelerini oneririm. Bir diger onerim de illa almak isterseniz kucuk boyunu almaniz olabilir. Bu arada koku cok kisisel bir secim oldugundan belki de hayatinizin kokusudur bilemem. O durumda da beni affetmenizi diliyorum :)

Tene uygulandiginda yillardir dus almiyormussunuz gibi pul pul soyuluyor. Olu derilere benzer bir rengi de oldugundan insan kendinden suphe ediyor nerdeyse :) Igrenc biri olmadigima youtube'da bu urunu ayni sekilde yorumlayan baska kisiler oldugunu gorunce ikna oldum. Diger bir negatif yani da cikolata kokusunun cok yapay bir koku olmasiydi. Halbuki ne hayallerle siparis etmistim :) Ustune bi Milka bi bardak su mecburen. 

The Body Shop urunlerini kesinlikle tam fiyattan almiyorum. Yine 50% indirim oldugu bir donemde bir dunya baska urunle birlikte denemek icin almistim. Onlardan da bahsedecegim. Urunun normalde buyuk boyu 20 kucuk boyu 6 dolar. Kucuk boyu 50 buyuk boyu 200 ml. 

Kullanan ya da merak eden var miydi bu kremi? Yorumlarinizi birakin lutfen :)

Sevgiler!

6 yorum:

  1. Bende mağzada koklamıştım ilk çıktığı zamanlarda ve kokusu midemi kaldırmıştı.Çikolatadan başka her eye benzeyen tuhaf bi kokusu var.Shea'lı olanın kokusu daha hoş gelmişi bana .Ben çilek olanından da çok hoşlanmadım, kokusu idare eder ama nemlendirmesi çok tırt.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shea olani seviyorum ben de. Hatta shea vucut spreyi bile harika. Cilegi denememistim aklimdaydi ama. Elimde baska cesitler de var. Dunyanin en guzel body butter'ini belirlemeye yeminliyin :p

      Sil
  2. Merak ettiğim bir üründü ama sanırım artık ilgimi çekmiyor :) Hindistancevizlisi bir harika,bu hayal kırıklığı üzerine iyi gelecektir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mangolusu da cok guzelmis diye okudum. Bir cikolata degil ama buna da sukur :) Hindistan cevizli lipbalmini aldim cidden cikolataya kiyasla daha lezzetli bir koku :)

      Sil
  3. Ankarada amerikan pasajı adlı yerden temin ettiğim için st.ives markasının amerikada bulunabildiğini varsayarak öneriyorum: whipped silk krem:) krem şanti kıvamında,yoğun ama çabuk emilen,değişik bi krem... Denemediyseniz bi şans verin o markaya,özellikle bu çeşidine

    YanıtlaSil