12 Ocak 2014 Pazar

Michael Todd True Organics Tonik

Merhabalar,

Tum Youtube alemine reklam icin bedava gonderildi bu urun. Herkes konustu hakkinda, herkes cok begendi: Michael Todd True Organics serisinden Blue Green Algae Toner yani mavi yesil su yosunu tonigi.


Indirimde almama ragmen 20 dolar civariydi. Yuzume kisa bir sure kullanabildim cunku ne zaman kullansam sivilce cikiyordu. Cok agir bir parfum kokusu var ki kokularin cildi nasil tahris ettiginden daha once bahsetmistim sivilce yazi dizimde. Antibakteriyel ozelligi varmis ve icerigi organik bilesenler iceriyormus. Ben cok guzel etkiler gozlemleyemedim. Boynumda kullanarak bitirmeye calisiyorum cunku urun miktari da fiyati da cok. Tek iyi ozelligi de fazla urun icermesi sanirim. 

Michael Todd'un simdi de goz cevresi icin bir aleti cikmis. Napsak alsak mi :) Akillanmiyorum.

Sevgiler!

5 yorum:

  1. Bir ürün ne zaman gereğinden çok övülse ona şüpheyle yaklaşıyorum artık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de! Bir soguma geliyor :)

      Sil
    2. Merhaba, yazı için elinize sağlık öncelikle :) konuyla alakasız olarak sormak istediğim bir şey var, sivilcelerle ilgili yazınızı okudum ve paula's choice TR'ye gelir gelmez alacam :) ancak şu an sivilcelerim için bir ürüne ihtiyacım var. Salisik asidin sivilcelere iyi geldiğini yazmışsınız, ben de yves rocher'da salisik asit içeren temizleyici buldum. Zaten seri sivilce ve siyah noktalar için çıkarılmış. Almamı õnerir misiniz ya da bir bilginiz var mı, yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdíden teşekkürler :)) -defne

      Sil
    3. Defnecigim merhaba. salisilik iceren bir temizleyici fikri cok hos ancak temizleyici ciltte en fazla birkac dakika kalacagindan yeterince nufuz edemez dolayisiyla etkisiz kalabilir. Onun yerine ya da o urune ek olarak yuzde kalacak icinde salisilik asit olan bir krem de kullanirsan eminim daha etkin olacaktir. Yuzde birkac dakika kalarak etki gosteren tek sey benzol peroksitli (BP) temizleyicilerdir. Istersen BP iceren bir temizleyici arastir yanina da salisilik asit iceren bir krem bulmaya calis. Ben TR'de yasasam sana krem isimleri verirdim ancak hangi urunler var TR'de bilemiyorum. La Roche Posay'in var kremi diye duymustum. Ona bakabilirsin. Ince bir tabaka surmen yeterli urunleri kullanirken. Baska sorun olursa yardimci olmak isterim. Hoscakal.

      Sil
    4. Çok teşekkür ederim! :)

      Sil