24 Ocak 2014 Cuma

Hourglass Opaque Rouge Sivi Ruj

Merhabalar,

Hourglass bu siralar en sevdigim markalardan biri oldu. Az cesitte ancak cok kaliteli urunler uretiyor. Sivi rujlarindan birini deneme sansim oldu: Opaque Rouge Liquid Lipstick. Rengi: Icon.



Mat bir urun. Bir kat surup, bekliyoruz. Kuruyunca ikinci kati geciyoruz. Kesinlikle cikarmak imkansiz hale geliyor. Uhulaniyor dudaklara. Bir gece surdum, sonra kirmizi rujla cikmak istemedigime karar verip Bioderma ile cikarip baska bir ruj surmek istedim. Cikarmak icin cok ugrasmak zorunda kaldim. Hepsini cikardigimda dudaklarim kirmizi bir sekilde lekelenmisti. 

Bu urune guvenip yemek yiyebilir, birseyler icebilirsiniz. Onemli bir geceye gidiyorsaniz ve ruj yenilemek icin zaman ya da mekan uygun olmayacaksa kesinlikle kullanilabilecek bir urun. Evden ciktiginiz gibi eve geleceginize eminim. Mervelerde kalmayip eve donuyorsaniz tabi .)

Ben lipgloss seven biri olarak bu kadar kalici formullerden pek hazzetmiyorum. Surekli lipgloss uygulamak hosuma gidiyor. Manyagim evet. Eger kalici rujlardan hoslaniyorsaniz ya da dugun, kina, nisan, mezuniyet gibi onemli bir geceniz varsa denemenizi oneririm. 

Urun fiyati: kucuk boyu 10 dolar, buyuk boyu 28 dolar + vergi. Beni biraz korkutan bir diger yani da cok derin ve seksi bir kirmizi olmasiydi. Gunluk kullanima uygun degil. Bu nedenle bir sonrakini daha dogal bir renk secerim eger tekrar almaya karar verirsem. Ancak formul olarak bundan daha iyisi gelene kadar cok iyi. 

Nasil buldunuz? Sevdiginiz kirmizi rujlardan bahsedin bana asagida e mi?

Sevgiler!

8 yorum:

  1. Ürünü nereden aldığını öğrenebilir miyim =)

    YanıtlaSil
  2. wooow diyebiliyorum sadece renk harika ama yapıda süpermiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Hiii görmez olaydım bu nasıl güzel bir ton yareppim! Kıyır kıyır dudak kemiren bana göre yapmışlar bu ruju resmen! Hourglass Türkiye'ye gelsin die bi gün Sephora'nın içinde oturma eylemi yapmayı planlıyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iyice eylemci olduk zaten bugunler Sephora Hourglass eylemine haZirlikmis meger .)

      Sil
    2. :) valla öyle ya iice anarşik olduk çıktık :)

      Sil