15 Ekim 2013 Salı

Lush Cupcake Yuz Maskesi

Merhabalar,

Lush'tan denedigim ucuncu maske: cupcake.

  
Bugune kadar denediklerim arasinda, ki honey braze ve cosmetic catastrophe'tu digerleri, en lezzetli kokan buydu. Tam bir tatli kremali pasta puding deposu kokusu. Var mi oyle bi depo? Beni bi yol atarsaniz bayram sonu cok makbule gecer.

Size yeni bir cilt vermiyor, aman aman gozle gorunur bir sonuc yok. Ancak zaten hangi maskede var? Lush biraz keyif markasi. Yagli cildiniz varsa ve uc gune bir spa modunda gezmek isterseniz neden denenmesin? Yoksa cok da birsey kacirmiyorsunuz. Kutusu 7 dolar. Buzdolabinda 1 aya kadar dayaniyor. En az 10 maske cikiyor. Cilt islakken surulmesini oneririm yoksa yaymak biraz zorlasiyor. 

Sevgiler! 

6 yorum:

  1. Çoğu ürünü kokusuna vurulup almıyor muyuz zaten? :)

    YanıtlaSil
  2. ben bunu hayatta yüzüme sürmem direk kaşıkla girişir yerim valla :D sonra tabi numune acile kaldırırlar :D kendisinin içinde tanecikler var mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de biraz yalamadim degil :) cok az taneli! Ama kuruyunca o taneli seylerle peeling yapma hissini veriyor biraz!

      Sil
  3. Bebişkom ne kadar pudinge benziyo o öyle son iki yazını zaten ağzımın suları aka aka okudum ((: nerdesin ki tr'de misin niye konuşmuyoz biz hiç :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balim Tr'deydim bugun dondum. Tr'de ne telim ne de duzenli netim vardi ondan konusamadik :( Simdi eve geldim konusuruz tam gaz :)

      Sil