10 Eylül 2013 Salı

MAC Lipglass - Strange Potion (Surf Baby Koleksiyonu)

Merhabalar,

MAC lipglass denince bir dur. Durdun mu? Yeterince drama yarattiysam iste sinirli sayida uretilen (limited edition-LE) harika lipglass (lipgloss degil bak dikkatinizi cekerim :)).

Bu urun ilk olarak Venomous Villains (zehirli kotu adamlar) koleksiyonuyla piyasaya sunulmustu. Sonra yine sinirli sayida uretilerek bu kez Surf Baby (surf yapmayan bizden degildir) -saka tamam saka- koleksiyonunda yer aldi. 

Urun ismi Strange Potion, rengi seftali, tipi lipglass. Makeupalley notu 4.4/5.00. Urun fiyati 16 dolar.



Bu urun de diger lipglasslar gibi yapiskan, bu da kaliciligini artiriyor. Bir sey yiyip icmeden tum gun kaliyorken yiyip ictiginizde bile biraz yapiskanlik ve parlaklik birakiyor geride. Cok yogun renkli, tek bir kat bile yeterli oluyor. Urun basligi tek kattan fazlasina yetecek kadar urun cikardigindan az surmekte fayda var yoksa dudak icinde toplanma yapabiliyor ya da dudak seklinize, cilt tipinize gore disari yayilabiliyor. 

MAC urunlerin en sevdgim yanlarindan biri 6 tane bos urun paketini MAC magazasina goturup bedava bir ruj ya da far alabiliyor olmaniz. O yuzden seve seve bitirmeye yogunlasiyorum. Tek pismanligim bu rengi sonbahara yakin kullanmaya baslamam oldu cunku goruldugu uzere ilkbahar ve yaz icin muhtesem bir renk. Civil civil. Ancak fotograf yaniltmasin! Acik renkli tende cok yogun bir renk gibi durmasina ragmen, dudaklarin daha koyu renkte oldugu dikkate alinirsa, dudaklarda cok daha mutevazi duran her gun kullanilabilecek bir renk. MAC rujlarin, lipglosslarin kokulari zaten cok cekici. Tekrar tekrar alinabilecek bir urun.

Begendiniz mi? Almak ister miydiniz? En sevdiginiz MAC urunleri neler?

Sevgiler!


7 yorum:

  1. bu tarz renklere hem allık-ruj-gloss artık ne varsa bayılıyorum coral forever! :)

    YanıtlaSil
  2. rengi cok hoşşş ne güzelmiş ya boşu gotur doluyu al :D bana da beklerim canım http://mervelil.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Tesekkur ederim :) Simdi bakiyorum!

    YanıtlaSil