7 Ağustos 2013 Çarşamba

Smashbox Lipglosslar - Renkli Dudak Parlaticilar




Merhabalar,

Muhtemelen milyon dolarlari olan Smashbox markasina cok uzuluyorum manyak oldugum icin. Neden? Cunku adamlar piyasanin en guzel lipglosslarini yapiyorlar kimse de cikip bunlardan bahsetmiyor. Yazik valla yazik. O kadar seviyorum ki bu bebislerden binlerce rengim var. Tamam biraz abarttim ama konuya dikkat cekmek istedim.



  

    





Simdi urun bitti diye sakin atmayin o tupleri. Tupleri cevreleyen beyaz plastik bir kisim var gloss'un agiz kisminda. Hani ruj sungerinin yani basliginin girip ciktigi yer! O kismi bir bicak yardimiyla kendimizi desmeden cikariyoruz. Ve o ruju bir yil daha kullaniyoruz. Yalniz bunu cok mecbur olmadikca yapmayin cunku her tarafa tasiyor o ruj. Ozellikle cantaya filan direk bulasiyor. Bu methodu tum tup icinde gelen glosslar icin uygulayabiliriz.Asagida uyguladiklarimdan birkaci. Nasil dolu dolu urun cikarmislar tupun icinden dikkatinizi cekti mi?

Su fotoda da plastigi cikarilmis ve cikarilmamisi yanyana koydum ki farki gorun. Soldaki plastigi cikarilmamis. Agiz kismi tertemiz hala o yuzden. Sagdakiler tasiyor :) 



Bu yavrularin buyuk, kucuk ve mini boylari var. Ebay'den miniler 3 dolara, ortalar 5, buyukler 7 dolara bulunabiliyor. Normalde buyuk boyu Sephora'larda 20 dolar. Kokulari hafif ve cok guzel oluyor. Yapis yapis degiller. Renkleri seciminize gore cok kalici da olabiliyor az kalici da. Ama zaten lipgloss kalici tabiati olan bir urun degil. 

Cok seviyorum bunlari ve herkese onerebilirim. Tabi lipgloss da zevk isi. Herkeste farklilik gosteriyor. Unlu sair Ismail YK'nin guzel sozleriyle bitiriyorum: benim sevdigim pahali olur, ucuz olani ben begenmem. Gecenin bir yarisi blogging yaparsam da boyle oluyormus demek ki. Cok icli bir yazi oldu.

Deneyen var mi aramizda?

Sevgiler!

4 yorum:

  1. Lipgloss delisi arkadaşım benim! Renkler çok güzelmiş smashbox ın sadece pudrasını ve yüz bazını görmüştüm farklılık iyi geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehu :) Napim cok seviyorum balim! :) Yakinda Smashbox'tan yine farkli bir urun tanitabilirim :)

      Sil
  2. Bu markayı çok merak ediyorm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu marka Estee Lauder markasinin kardesi :) TR'de ikisinden biri var mi bilemiyorum ancak urunleri de benzer sanirim. :)

      Sil