23 Ağustos 2013 Cuma

Korres Lip Butter - Pomegranate

Merhabalar,

Yunan sirketten harika bir dudak urunu: Korres Lip Butter. Rengi de adi da nar yani pomegranate!









Yumusacik bir formulu var. O kucucuk kutuda biraz fazla urun var. Bitmedi ki baska renkleri deneyelim. Urun fiyati 12 dolar. Icinde paraben gibi igrenc hic bir kimyasal yok. Hic makyaj yapmak istemediginiz gunlerde biraz rimelle harika dogal duruyor. Dogal ama seksi :) Renge gelince benim gibi kirmizidan cekinen biri icin bile hos ve kullanisli bir renk!

Tek negatif yani parmaklarla kutuya dalmak zorunda olmak. Ellerinizi her kullanimdan once yikamaniz gerekiyor yoksa merhaba kontaminasyon :) Iceri bir kez bakteri girdi mi o urunden hayir beklememek lazim. Bu yuzden sadece sabahlari yuz bakimimdan sonra uyguluyorum. Sonra tupteki ruj ya da lipbalmlara geciyorum gunun geri kalaninda her ihtimale karsi.

Nasil begendiniz mi? Deneyen var mi aranizda?

Sevgiler!

4 yorum:

  1. rengi de kutusu da harikaymış balım. korres'in yabancı bloglarda çok methini duymaktayız acaba başka ne tarz ürünleri var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deniz'im hem cilt bakim hem makyaj serileri var. Cilt bakim serileri hep yogurtlu kremler seklinde :) Makyaj serisinde, rimel, dudak urunleri, yuz bazlari ve 2 cesit fondoten var simdilik. Cok buyuk bir seri degil ancak kullananlar cok memnun.

      Sil
    2. Hımm yoğurtlu krem meselesini sevdim şahsen :)

      Sil