2 Ağustos 2013 Cuma

Carmex Dudak Nemlendirici

Merhabalar,

Dudak catlaklarinin bizi en sevdigimiz rujlardan ayirdigi gunler evlat acisi gibi yureginize oturuyorsa bir Carmex aliyoruz. Carmex iyilestirici bir lip balm yani dudak koruyucu/nemlendirici. 1 dolar olan bu urun icinde salisilik asit gibi ciddi kimyasallar icerirken, lanolin gibi hayvandan (koyundan) gelen madde icerigine de sahip. Icerigi nedeniyle tedavi edici olarak kullanilmasi oneriliyor ve gunde 2-3 seferden fazla kullanilmamali ibaresi iceriyor. Bu da isini ne kadar ciddi yaptigini gosteriyor. 

Icerik konusunda hassassaniz onermiyorum ancak icerigin otesine gecip isini iyi yapan ve 1 dakikada dudaklari ruja hazir kivama getiren mentollu bir urun ariyorsaniz bir deneyin derim. Ne kadar uzun sure gittiginden bahsetmiyorum bile dikkatinizi cektiyse. Omur bitiyor bu bitmiyor efem.



Denemis olanlarin yorumlarini bekliyorum! Sevdiniz mi nefret mi ettiniz? :)

Sevgiler!

2 yorum:

  1. Bu lip balmı Burt amcanın arıları çiftliği fabrikası markasının lip balmından daha çok merak etmekteyim.Gaza gelip ebay'dan bir gün alabilirim.Senin yazını okuyunca bana biraz Blistex Med Plus'u anımsattı bende ondan çok memnunum. Mat ruj sürmeden önce dudak çatlaklarını güzel gizliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blistex'i bir kez kullanmistim o zamanlar anlamiyordum ne guzel ne kotu :) Simdi bir sans daha vermek istiyorum aslinda. Soyledigin iyi oldu :) Bir de nivea'nin honey and milk olan (sari kutu) iyi diyorlar ucuz seceneklerden. O da aklimda.

      Yalniz TR'de dudaklarim acayip catlamisti (Ekim ayi) ve bunu surdum tedavi etmedi hatta hicbir ise yaramadi. Cok ilginc. Laura Mercier'in lipglossunu surup yatiyordum iyilesti dudaklarim.

      Sil