29 Haziran 2013 Cumartesi

Beauty Blender Makyaj Sungeri

Merhabalar,

Makyaja ve ise yaramiyor bu dedigim fondotenlerime bakis acimi degistiren bir urun var bugun: beauty blender. Hem Youtube'da hem guzellik bloglarinda cok tutuluyor ve inanmak istemedigim halde beni de kendisine inandirdi. Herkesin abarttigini dusunurdum. Simdi abartma sirasi bende sanirim :)





Son fotograf ilk kullanimdan sonraki lekelenme. Gitmiyor malesef. Kendisiyle yasamayi ogrendik!


Negatif yanlari:
- cok pahali olmasi,
- ilk kullanimdan itibaren lekelenmesi ve lekelerin cikmamasi,
- son olarak da sunger oldugundan temizliginden cok emin olunamamasi.

Pozitif yanlari:
- en dandik fondoteni bile muhtesem pahali bir sekilde bitiriyor yuzde
- en dandik yuzu bile tanrica yuzu gibi gosteriyor. (lutfen nerden bildigimi sormayin! :) )

Ben sungeri kullanip sonrasinda kirli birakiyorum taki bir sonraki kullanimdan hemen onceye kadar. Kullanmadan yikiyorum antibakteriyel bir sabunla ve tum suyu sikip ustune bir peceteyle nemini aliyorum. O an kullanima hazir oluyor. Sungeri surerek degil dokundurarak kullanmanizi oneririm. Pat pat diye :) Urun fiyati 20 dolar. Urun omrunu bilemiyorum ve de dusunmek istemiyorum. 3 aya bir degistirin diye bir oneri duymustum. Kulaklarimi tikadim. Bakicaz.

Kullanan var mi aramizda? 

Sevgiler!

8 yorum:

  1. almayı çok istediğim bir ürün beauty blender.nereden bulabilirim bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim ben Sephora'dan aldim ancak Sephora Turkiye'de sanirim henuz yok. Bir bilgim yok su an icin ancak duyar duymaz yazarim!

      Sil
  2. Türkiye'de online satış yapıyordu bir site ama o da kapandı.
    O çıkmayan lekeler için ben çözümü buldum.Antibakteriyel sabuna biraz zeytinyağı katıp süngeri bu karışıma sürüyorum.İyice ovalıyorum.Sonrada suyla yıkıyorum.Yağlı gelirse sadece sabunla tekrar yıkıyorum.Tüm lekeler gidiyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim bu muhtesem bir haber! Cok heyecanlandim hemen deneyecegim :) Cok tesekkurler!

      Sil
  3. Türkiye'ye gelirse 2-3 katına satılacağı için şimdilik kendisine "seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli" adlı parçayı gönderiyor ve hüzünle arkasından bakıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki bir sonraki cekiliste bunu yollarim kazanana hic belli olmaz sansin donebilir :)

      Sil
  4. Ya bu süngeri çok görüyorum bloglarda ve tam da nerden bulurum diye soracaktım ki bir arkadaş sormuş ve Türkiye de olmadığını da böylece öğrendim:(( çekilişe koymakla ilgili fikrine sonuna kadar katılıyorum:)))) gerçi pek şanslı biri değilimdir ama olsun;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cekilis fikri cidden guzel. Ancak TR'ye ancak yilda bir bazen daha da az geldigimden bu urun 15 dakikalik sohretini gecirmis olabilir ben gelene kadar :) Her gun yeni bir urun moda oluyor gerci onu veririz :)

      Sil