3 Şubat 2013 Pazar

Revlon Lip Butter

Merhabalar,

Gecen yil Kim Kardashian'dan daha cok konusulan birsey vardi: Revlon Lip Butter.





 


Bu renk, Emma Stone'un Revlon reklamlarinda kullandigi Peach Parfait yani seftali rengi. Icinde altin rengi isiltilar var ama Emma Stone'da durdugu kadar seftali durmadi bende. Daha kirmizimsi durdu.

Diger renklerin, iclerinde isiltilar olmadigindan olsa gerek formulleri daha yumusakmis diye duyuyorum. Ancak bir tek bu rengi denedigimden yorum yapamayacagim. Bu renk insanlarin ya taptigi ya nefret ettigi renk olarak karsima cikiyor arastirmalarimda. Ben bayiliyorum. Hic dusunmeden alirim tekrar. Diger renkleri denemeyi canim bile cekmiyor. :) O kadar seker.

'Ben burdayim' demiyor kesinlikle. Acik bir renk olmasi da dudaklari dolgun gosteriyor. Urun 7 dolar. Miktari, ya cok fazla olmadigindan ya da ben surekli kullandigimdan hemen azaldi. Bilemiyorum :) Ruj kullanmayi cok cekici bulmasam da bunu severek kullandim. Tabi ki mat rujlara gore cok nemlendirici ama tek basina dudak nemlendirmek icin kullanilabilecek bir urun degil. Sadece kurutan bir dudak urunu degil diyelim ama tedavi edici de degil. Kisaca seviyoruz Revlon'u!

Kullanan var mi aramizda? Nasil buldunuz?

Sevgiler! 

4 yorum:

  1. Revlonun bu lip butterlarını aşırı derecede merak ediyorum ama gene Tükiyede yok :) Güle güle kullan rengide çok hoşmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok sagol tatlim :) Umarim en kisa surede gelir Tr'ye de. Okudugun icin tesekkurler.

      Sil
  2. bende lollipop, candy apple, pink truffle ve tutti frutti var, gözüm de red velvette :) çok beğeniyorum bunları, her rengini alabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. red velvet'i dun gordum. yeni sanirim. cok guzel bir renkti. ben de sunu bitireyim baska bir renk deneyebilirim her an :)

      Sil