6 Şubat 2013 Çarşamba

LUSH Tea Tree Water Tonik

Merhabalar,

LUSH'tan alip severek kullandigim urunlerden biri: Tea Tree Water yani cay agaci suyu. Hmmm.

 






























Tea Tree Oil yani cay agaci yagi ABD'de yogunca kullanilan bir cesit aromatik yag. Antibiotic ozellikleri olan bu yag mentolluyu andiran yogun bir kokuya sahip. Mikroplari ve mantari oldurdugunden sivilceden tutun da kepege ya da ayak mantarina kadar kullaniliyor bu yag. Bu LUSH urununun ana maddesi de bu yag oldugundan ismi cay agaci suyu olmus.

Bu urunu tonik olarak kullandim gecen yaz ve sonbaharda. Yuzumu temizledikten sonra birkac sprey tum yuzumu boynumu nemlendirmeye yetiyordu. Pamuga sikip da kullanabilirsiniz ayrica. Cok mu sicak, uzun bir gun muydu, hava mi sisli ve kirliydi bugun? Hemen bunu kullaniyoruz, super bisey oluyoruz. Hos ve temiz bir duygu veriyor yani.

LUSH urunlerini daha once de soyledigim gibi biraz abartili buluyorum. Bu urunu sevdim ama. Bir de hassas ciltler icin olan Rose Water'lari var o da gul suyu icerikli bir tonik. Bu arada LUSH'un gul suyu ve gul yaglarini Turkiye'den aldigini belirteyim. 

Tedavi edici bir etkisi oldu mu emin degilim. Ama kullanirken kendimi iyi hissettim. Zaten urun performansindan cok kullanirken ne hissettigimize gore sevmiyor muyuz aldiklarimizi. Insan psikolojisi iste. Neden Chanel, Dior bu kadar cok satiliyor sanki? Cok kaliteli olduklarindan mi? Marka ve gecmislerine para veriyoruz cogunlukla. 

Konumuza donersek, bu urunun 100 grami ABD'de 10 dolar, Birlesik Krallikta 4 Euro, TR'de 19 lira. Uzun da bir sure gidiyor. Bana 4 ay kadar gitmisti. Tekrar alacagim LUSH urunlerinden kesinlikle. Deneyen var mi?

Sevgiler!

3 yorum:

  1. Ben denemiştim ilk kullandığımda çok memnundum ama belki de plasebo etkisidir tamamen.
    Bir şişeyi bitirdim şu an ama gerçekten gerekli bir ürün mü emin değilim.

    Şöyle yorumlamıştım zamanında:)

    http://myshimizu.blogspot.com/2012/06/tazecik-lush-urunleri.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerekli bir urun degil kesinlikle, tamamen luks :) Bence Lush urunlerinin 99% oyle zaten. Kendini iyi hissetme markasi diyorum Lush'a :)

      Tesekkurler okudugun icin Shimizu!

      Sil
  2. ABD'de yasadigimdan cekiliskere katilamiyorum. Tesekkurler yine de :)

    YanıtlaSil