3 Şubat 2013 Pazar

Aussie 3 Minute Miracle Sac Maskesi

Merhabalar,

Derinden onaran bir sac maskesi: Aussie 3 Minute Miracle Deeeeep Treatment yani 3 dakika mucizesi derindeeeeen nemlendiren tedavi :) Cok eee'li olmasini cok derinden onarmasina bagliyoruz.



3 dolara satilan bu urunu heyecanla denedim hakkindaki olumlu yorumlari gorunce. Cunku itiraf edelim birsey ucuzsa ve guzel yorumlar almissa hazine bulmus gibi oluyoruz biz hatunlar. Boyle hayati kaziklamis gibi oluyoruz. Ben ayni hissi bir de ELF alliklari satin alirken yasiyorum. 

Bu urun bir sac maskesi. Sacinizi sampuanladiktan sonra uygulayip 3 dakika bekleyip duruluyorsunuz. Cok guzel hindistan cevizimsi bir kokusu var. Saclari da yumusacik yapiyor. Sise dizayni muhtesem. Kapagi cevir ac filan yok. Ayakta dusunuza koydugunuzda akmayacak sekilde tasarlanmis. Sonra alip elinize istediginiz kadar sikip tekrar bas asagi birakiyorsunuz. Vay dokuldu, aman icinde az kalmis elime gelmedi olmuyor. Son damlaya kadar kullanabiliyorsunuz. Hic guzel anlatamadim ya :) Bir fotograftan yardim alalim:


Sonuc olarak, guzel kokulu, isini cok iyi yapan, cok ucuz ve iyi tasarlanmis bir urun. Kesinlikle tekrar tekrar aliyorum bu cici Avusturalyali arkadasi. Aussie Avustralyali demek bu arada bilmeyenler icin :)

Sevgiler!

4 yorum:

  1. takipteyim:)
    bloguma beklerim:)http://beautywithema.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. şimdi biz bunu burda nerden bulucaz ? desem..olmaz değil mi?..o zaman sormayayım ben :)))).öyle imrenerek bakmakla yetineyimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok haklisin :) Belki birgun getirirler oralara ya da sen yanimiza gelirsin belli mi olur :)

      Sil