15 Ağustos 2012 Çarşamba

Benefit Bella Bamba Allik

Merhabalar,

Sephora'nin en sevdigim yanlarindan biri de aldiginiz urunlerin size puan kazandiriyor olmasi ve bu puanlarla kucuk boy makyaj ya da cilt bakim urunleri deneyebiliyor olmaniz. Gecenlerde biriken puanlarimla Benefit'in Bella Bamba'sini denemeye karar verdim.


Tam bir pembe renk olan bu allik, altin rengi piriltilar iceriyor. Pembe renk genelde beyaz tenli insanlara cok yakistigindan; altin sarisi da bugday tenlere gittiginden her iki ten rengine de iltifat edebilecek bir renk cikmis ortaya. 


Ben begendim bu urunu. Cilt sorunlari olanlarin, isiltili olmasindan dolayi bu alligi cok yogun bir sekilde kullanmalarini onermiyorum. Daha once de bahsettigim gibi isiltilar cilt sorunlarina ve gozeneklere dikkat cekiyor. Ancak hafif bir kat uygulanabilir; ozellikle gece icin cok uygun.

Normal boy urunun fiyati 30 dolar civarinda ve bu deneme boyu bittiginde almayi dusunebilirim ozellikle cildim iyice iyilesmis ve isiltili urunleri daha kolay kaldirabilir hale gelmisse.

Benefit kullanan ve sevenler var mi? Hangi urunlerini denediniz?

Sevgiler.



14 yorum:

  1. yeni kozmetik blogu hemen takibe aldım..

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin :) benefit'in tam boy ürünleri yerine setlerini almak daha mantıklı gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam bakimli :) Kesinlikle haklisin. Hediye setleri cok guzel ve neredeyse 1 urun fiyatina 4-5 sey deneyebiliyorsun. Yorumun icin tesekkurler!

      Sil
  3. Benefit in en cok fondotenini seviyorum oxygen olan ama porefessional ve they are real urunleride cok iyi alliklarinida henuz denemedim ben.

    Bu arada yorum yazdiktan sonra yayinlaya basmak icin bir kelime dogrulama kutusu cikiyor epey ugrastirici oluyor o kutu:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de henuz fondoten ve rimelini deneme firsati bulamadim. Yakinda umarim :)

      O kutuyu kaldirmaya calisacagim oyle bir secenek varsa. Tesekkurler bahsettigin icin tatlim. Farketmemisim oyle birsey oldugunu.

      Sil
    2. Rica ederim canim benim blogumdada vardi haberim yoktu sagolsun soylediler cidden ugrastirici oluyormus:)

      Yakinda umarim denersin urunleriii:)

      Sil
    3. evet cidden cok sinir bozucuymus ben de diger bloglara yorum yaparken farkettim :)

      umarim :)yasadigim sehre sephora tadinda bir magaza aciliyor ki korkuorum sakiz :)

      Sil
    4. O zaman gelsin yeni urunler:))) Inglot indiriminde magazayi supurdum ben resmenn yeni magazadan guzel urunler bekliyoruzz:)))

      Sil
    5. inglot denemeyi cok istiyorum ben de! gule gule kullan tatlim. :)

      Sil
  4. Bu puanlarla deneme boy alma olayını biraz daha açabilir misin? Türkiye'de de var mı bu uygulama, biliyor musun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki! Sephora'dan diyelim ki 60 dolarlik birsey aldim. Bu bana 60 puan kazandiriyor. Tr'de var mi bilmiyorum ama olmamasi icin bir neden goremiyorum. Kasaya gittiginde Beauty Insider olmak istiyorum dersen senden email adresi isteyecekler ve seni uye yapacaklar. Ucretsiz. O andan itibaren puanlarin birikiyor. Her 100 puan icin o an hangi bedava urunleri varsa onlardan birini aliyorsun. Bedava urunleri kasalrin yanindaki cam kisimda sergiliyorlar. Gorup secebilirsin sira sana gelince. Ben bugune kadar Dior rimel, Benefit allik, Clinique rimel, Blanc rimel gibi harika seyler aldim. Su an Kat Von D allik varmis onu alicam yarin sanirim :) Oraya gidince sor skain cekinme. Paranla aliyorsun sonucta. Bol sans!

      Sil
    2. Çok güzel bir uygulamaymış. Çok sevdim. <3 Burda yok sanırım. :( Ama ilk gidişimde soracağım tabii ki. :) Teşekkürler bilgi için. :)

      Sil
    3. Rica ederim! Umarim harika haberler ve urunlerle geri donersin bize :)

      Sil