10 Eylül 2014 Çarşamba

Essie - The Girls Are Out

Merhabalar,

Benim kadar bloguna uvey evlat muamelesi yapan var mi bilmiyorum. Ozluyorum ama bazen hayat cok kosusturmacali. 

Elimde super bir oje var. Birincisi yaz gecti demeyin kalbim cok hassas. Ikincisi yazi sonbahara baglayacak en guzel rengi sunuyorum huzurlariniza. Essie - The girls are out! 



Pembe olan her seyden arkama bakmadan kacan sahsima pembeyi sevdirdi bu Essie. E alacagi olsun ($$$larim disinda). Icinde gumus rengi mikro isiltilar var ve bu isiltilar ojeyi genc kiz pembesinden daha asil bir pembeye donusturuyor. Ayni rengin isiltisiz krem yapida olanini OPI'dan buldum. Hangisinin daha guzel olacagini denemek adina aldim ve uyguladim. Sonuc kesinlikle isiltili Essie'nin daha sik durdugu yonunde bence. Kendi kendime deney yapmisim. Benim sonucum kabul gordu haliyle. 

Asagi bir foto daha ekliyorum. Ayni fotoyu niye koyup duruyorsun demeyin. Valla degil. Pozisyon farkli :) 


Essie ojeler $8.50. Indirimde $4'e bulunabiliyor. Bu rengin kaliciligi guzel, 5 gun kadar kaldi uzerine uygulanan Essie - No Chips Ahead top coat'uyla. Altina Deborah Lippmann base coat uyguladim ama eminim her hangi bir seffaf alt ve ust katmani oje de yeterli olacaktir. Essie'nin sevmedigim tek yani fircasi. Cok ince, cok ufak, Surmek biraz sabir ve dikkat gerektiriyor. Tek kat bile renk veren bu ojeyi cok sevdim ve sonbaharda da surmeye devam edecegim. 

Sizin sevdiginiz ojeler neler bu siralar? Bana yazarsaniz ben de kosar bakarim :) Sirada gozume kestirdigim Essie - Eternal bir sey! var ama Eternal neydi ya? :/ Uykum geldi.

Sevgiler!

2 yorum:

  1. Merhabalar
    Konu ile çok alakalı değil ama size ulaşmak adına buraya yazıyorum. Ben de suanda amerikadayım ve computer science dan Master programına başvuruda bulunacağım. Kendinizi anlattiginiz bölümde aynı alandan Master yaptığınızı anladım. Eğer mümkünse bu konu ile ilgili size danışmak istediğim hususlar var Biraz stres oldum ve abla tavsiyesine çok ihtiyacım var. Eğer konuşmak isterseniz mail adresimi yollayacağım :)

    YanıtlaSil