17 Aralık 2013 Salı

Tarte Light, Camera, Lashes Rimel

Merhabalar,

Islak islak gorunen rimellerdense kuru ve dogal gorunen rimelleri sevdigimden bahsetmistim. Kirpikleri orumcek bacagi gibi yapmayan herseye kapim acik. Sephora'ya cocuklarin rizkini yatirdigim gunlerden bir digerinde bu harika rimelle tanistim: Tarte Light, Camera, Lashes!


Fircasi cok ince ya da cok kalin degil dolayisiyla hem uzatma hem hacim verme islemini guzelce yapabiliyor. Ama daha cok hacim veriyor sanki. Formulu bahsettigim gibi kuruya yakin oldugundan kirpikler birbirine yapismiyor. Cok dogal ama hacimli ve hafif bakislar veriyor. Kirpikleri agirlastirmiyor. Ben genelde tek kat rimel surerim ancak sorunsuzca 2 kat da surmeyi basardim bu urunle. Yagli ciltlerin rimel kabusu rimelin akmasi ve kisiye panda gozu vermesi ama bu rimelde cok bir akmaya rastlamadim ki bu rimeli surup surup spor salonunda cokca suzuldugumu de belirtmeliyim! Napsaydim ciplak gozle mi gitseydim? :) Ayrica kolayca temizlendi. Tekrar alinabilecek statude bir rimel :) 

Sevgiler! 

6 yorum:

  1. Oooo çok güzel bir rimele benziyor. Güle güle kullan canım. Tarte sana söylüyorum neden TR'de yoksun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim tatlim! Aynisi hemen sana olsun :) Tarte seviyorsan yarin da ruj yazimi yayimlayacagim. Belki ilgini ceker :)

      Sil
  2. Rimelin adına bayıldım bu arada :) Spor salonunun en güzel kadını sen misin bakiim yoksa? ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehiehie :) Spor salonunun tek kadini benim balim sen dusun gerisini. Ne sursem olur yani. :) Yeni bir rimel cikarmis Tarte onun adi da Lights, Camera, Flashes :)

      Sil
    2. İsimden yürüyelim demişler demek ki :)
      Türk kadını spor yapmıor dienler utansın o zaman ahanda canlı kanıt! ;)

      Sil
    3. Turk kadini bakimsiz diyenler de utansin bu kadar urunle napiyoruz yoksa :)

      Sil