23 Mayıs 2013 Perşembe

Smashbox Photo Finish Light Primer Yagsiz Yuz Bazi

Merhabalar,

Makyaj bazlarindan bahsetmedigimizi gorudum ve ekledim: Smashbox Photo Finish Light Primer.




Bu baz yag icermiyor, sivilcelenme yapmiyor yaga bagli olarak. Silikon icermiyor. A ve E vitaminlari, uzum cekirdegi ozu ve yesil cay gibi antioksidanlar iceriyor. Ben eski ambalajindayken kullanmistim. Simdi tuplerde satiliyor. Eski ambalaji tercih ederdim. Hem size bir surumluk urun veriyordu pompasi hem de urunu isteseniz de kirletemiyordunuz. Hayirlisi olsun diyelim.

Urun fiyati 36 dolar. Hourglass'in yuz bazinin 56 dolar oldugu gunumuzde cok da kotu degil sanirim. Ne diyorum ben ya? Kotu pahali biraz. Uzun bir sure gidiyor ama en azindan. Severek kullandim ancak bir makyaj sevdalisi olarak da yeni urunlere yelken acmadim degil. Actim. Ilerde birkez daha donebilirim kendisine beni hala isterse. Ben cogunlukla makyaj bazinin bir ise yaramadigini ve sadece bir yalandan ibaret oldugunu dusunuyorum ama denemekten de geri kalmiyorum. 

Bu arada Samshbox'in gerektigi ilgiyi gormedigini dusunup geceleri uzuluyorum bazen :) Ozellikle de dudak parlaticilari muhtesem! Yazisi yakinda! Icinizde Smashbox kullanan?

Sevgiler!

2 yorum:

  1. Lipgloss setini almıştım ben de, glossları genel olarak sevmesem de Smashbox'unkileri sevmiştim. Bu primerın deneme boyunu kullandım ama yağlı ciltli olduğumdan silikonsuz olmasıyla benim için işe yaramaz oldu. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Glosslarina hastayim! Ne yazik ki cok az kisi farkinda :( Hemen yazimi hazirlamaliyim :)

      Sil