2 Mayıs 2013 Perşembe

Skindinavia Makyaj Sabitleme Spreyi

Merhabalar,

Hayatimi degistiren urunlerden biri: Skindinavia Makyaj Sabitleme Spreyi.


Simdi bu guzel bebisi ilk kez Gossmakeupartist Youtube kanalinin sahibi guzel insan Wayne Goss'tan duydum youtube'dan. Kendisi ingiliz bir makyaj sanatcisi. Hemen denemek istedim cunku yagli tenimde makyaj hemen eriyip yok olmaya musait. En guclusu olan 'bridal' yani dugun gunu ve kina gecesinde gelinlerimiz kullansin 'yuksek yuksek tepelere' turkusu esliginde aglarken pandaya donmesinler fikriyle yapilmis olanini denedim once. Sonra da normal olanini. Ikisi de harika ve cok fazla fark yok. Bir sonrakim yagli ciltler icin olani olacak. Bunu, yuzumu yikayip gunes koruyucumu surdukten sonra sikip makyajimi yapip son tabaka olarak ikinci kez tekrar sikiyorum tum makyajin ustune. Ve o makyaj eve gelene kadar akmiyor, bozulmuyor. Ancak yaglaniyorum her zamanki gibi onun icin de daha once de bahsettigim 'bir kagit mendili alip hafifce yuzumuze degdiriyoruz, yagi cekiyoruz, atiyoruz' yontemini kullaniyorum. Pudralasam cok kalin maske gibi bir makyaja donusuyor ama bu yontem harika yapiyor cildimi.

Urban Decay markasinin da ayni spreyi baska isimle sattigini soylemek isterim bilmeyenler icin. Bu sirket yapiyor onlarin sabiteme spreyini de. Bu gruba ait bir de MAC Fix+ spreyi var ki onu da inceleyecegiz yakinda. 

Sise dizayni harika yine. Hortumdan fiskiran su gibi degil cok ince ve narin bir sekilde fiskirtiyor spreyi, sac bas su icinde kalmiyoruz. Incecik bir yapida. Cok hos. Nasil hos anlattim ben de cok daha hos oldu. 

Fiyatlari: 50 ml 19 dolar, 100 ml 29 dolar 150 ml 39 dolar.

Ozellikle yagli bir teniniz varsa ya da sabah 8 aksam 5 gibi uzun sureler boyunca makyajli olmaniz gerekiyorsa cok iyi bir yatirim. Ve cok uzun sureler dayaniyor. Bitmiyor. Bitmiyor ki yenisini alalim. Bit. 

Sevgiler!

4 yorum:

  1. :)) çok keyifli bir yazı,bende merak ediyorum bu sabitleyicileri benim cildim karma ama ten makyajı ne yaparsam yapayım 2 saat sonra uçup gidiyor.Belkim bir gün buralara da gelir bu güzellik ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim tatlim! Umarim cok yakinda gelir. Belki o zamana kadar Mac Fix+ deneyebilirsin. O biraz sert fiskirtiyo sprey agizliginan ama napalim :)

      Sil
  2. Ürünü nerden aldınız acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dermstore.com'dan online siparisle almistim. TR'ye yolluyorlar mi emin degilim.

      Sil