19 Mayıs 2013 Pazar

Maybelline Color Tattoos


Merhabalar,

Bir suredir test ettigim bir urun: Maybelline Color Tattoo.

                                     

 


Gercekten kalici, guzel renk veren, yagli tende bile bazsiz cok fazla toplanma yapmayan, bazla hic yapmayan, uygun etiketli bir urun. Surekli 'sinirli sayida' (limited edition) adi altinda da olsa yeni renklerle koleksiyonlarini genisletiyorlar. O da ayrica guzel. Sevdiginiz bir rengi mutlaka bulabileceginize inaniyorum.

Ben Bad to the Bronze (kahve) ve Barely Branded (sampanya) renklerini sectim. Sampanya rengi kutuda daha guzel duruyor acikcasi. Tenimde donmus bir beyaz seklinde durdu. Sadece kas altima ve goz pinarlarimin oldugu yerlere aydinlatici olarak kullaniyorum. Kahve olan muhtesem. Omur boyu alinabilecek bir renk. Cok acik tenli olmama ragmen cok abarti durmadigini, aksine cok sik durdugunu dusunuyorum. Hele yazin bronz renklere asigiz degil mi guzeller?

Urun fiyati 5 dolar ve miktari cok cok fazla. Bir kisinin normal sartlarda bunu bes yilda bitirebilecegini dusunmuyorum. Fil gozkapagi buyuklugunde gozkapaklariniz yoksa tabi. Ancak kurumamasi icin ters saklanmali ve parmaginizla suruyorsaniz urunun ust tabakasi kesinlikle ayda bir ya bir bicak yardimiyla alinip atilmali ya da 90% alkol ile spreylenip pecete yardimiyla alinmali. Tabi bunlari yapmak istemezseniz her 3 ayda bir atip yenisini de alabilirsiniz. Size kalmis :) Hem goz cevresi urunu oldugundan hem de krem oldugundan bakteri uretmeye ve sagliginizi tehlikeye atmaya cok musait.

Sevgiler!

8 yorum:

  1. Barely Branded kesinlikle alınacak. :)

    YanıtlaSil
  2. umarım şampanya rengidee gelirrrr türkiyeye harika bir renkmişşşş :( iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Barely Branded'ı denemeyi isterdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimsin! Umarim denersin yakinda :) Turkiye'ye kozmetik yollama yasagi kalkinca haber ver yapayim bir cekilis :)

      Sil
    2. Ooo tadından yenmez o zaman ;)

      Sil
    3. Ya da TR'ye geldigimde bi blog satisi yaparim belki TR'de olmayanlarla daha cok kisi urun elde etmis olur bi kisi yerine. Sizler bana TR'e neler yok yazmaya baslayin :)

      Sil