22 Mart 2013 Cuma

Maybelline Fit Me Gozalti Kapatici

Merhabalar,

Herkesin konustugu goz alti kapaticisi: Maybelline Fit Me.

 

Kolumun ust kisminda dagitilmis hali var, alt kisimda da dagitilmadan onceki hali.

Yumusacik, kolay uygulanabilen, ne cok kati ne cok akiskan olan bu kapaticinin en iyi yani sari alt tonlarina sahip olmasi. Benim gibi acik bugday tenli birine tam oldu 15 numarasi. 10 numarasi cok acik 20 numarasi cok koyu gorundu. Bu da beni 15 numarayi almaya itti. Sonuc muhtesem. 

Bu kapaticinin sadece goz alti kullaniminda iyi oldugunu dusunuyorum cunku nemli ve yagli bir yapisi var. Sivilce gibi sorunlarin uzerine uygulandiginda fazla parlak ve yagli duracaktir. Rimmel Stay Matte pudra ya da MAC blot pudra benzeri bir urunle uzerinden gectiginizde hem kirisikliklara yerlesmeyecek hem de yerinden oynamayacaktir. Iki pudrayi da bizzat denedim. Benim gibi yagli bir cilde sahip birinde bile uygulandigi yerde toplanma yapmadan durdu gun boyu. 

Fiyati 5 dolar ve aylardir kullandigim halde hala cogu duruyor. Tekrar tekrar alinabilecek bir urun. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 

Sevgiler!

4 yorum:

  1. Güzel bir bilgi oldu benim için:)bloğunuzu takibe aldım ,banada beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim tatlim. Tabi ki! Takibe aldim bile!

      Sil
  2. maybelline keşke TR ye de getirseydi bu seriyi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlim. Bu seri biraz yeni, belki zamanla gelir diye dusunuyorum. Bu kadar cok satan bi seriyi getirmeleri yararlarina olur. Az daha sik disini! :)

      Sil