26 Mart 2013 Salı

Maybelline Baby Lips Dudak Nemlendiricisi

Merhabalar,

Cok seker bir dudak nemlendiricisi kullaniyorum son 1-1.5 aydir. Maybelline Baby Lips serisinden 70 numarali Coral Crush. Sinirli sayida uretilip piyasaya surulen renklerden biri.






Rengini dudaklara az da olsa veriyor. Biraz turuncuya kacan bir rengi var mercandan ziyade. Turuncu sevmeyenler dikkat etmeli. Ben seftali tonlari seven biri olarak cok rahatsiz olmadim ama bir daha bu rengi almayi dusunmuyorum. Daha tatli durdugunu dusundugum pembe reklerinden denemek istiyorum kesinlikle.

Nemlendirici ozelligi fena degil. Gunde 10 kereye kadar tekrar uygulamaktan rahatsiz olmuyorsaniz tabi. Ben genelde hep yanimda bulundurup surekli uyguluyorum. Bu nedenle bir ay kadar bir surede bitirdim. Fiyati 3 dolar oldugundan cok onemli bulmadim hizli bitmesini. Paketi cok tatli ve kullanisli; kokusu da hafif bir turuncgiller kokusu.

Herkesin agzinda (hem dudaginda hem dilinde babinda:) olan bu lipbalmlari denemenizi oneririm. Dunyanin en guzel nemlendiricisi mi? Degil! Peki dunyanin en guzel renklendiricisi mi? O da degil. Ancak yine de ikisini de biraz biraz yapiyor ve cok seker :)

Siz hangi rengini denemek isterdiniz?

Sevgiler!

8 yorum:

  1. Hepsini ama hepsini denemek isterimm :))) Şirinliklerine bayılmamak elde edil :D

    YanıtlaSil
  2. çok tatlı bir renk çok seviyorum böyle renkli balmları:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de :) Aynaya bile ihtiyac yok sur gez :) Tesekkurler okudugun icin bal!

      Sil
  3. türkiyede nerede satılıyor

    YanıtlaSil