12 Mart 2013 Salı

Clarisonic Mia

Merhabalar,

Uzunca bir sure direndikten sonra 3 ay once aldim artik napim:) Iste size Clarisonic Mia.




Bu urunden once sanirim makyaj ustune makyaj yapip onlari derim haline getiriyormusum. Makyajimi hic ama hic temizlemiyormusum. Oyle guzel temizliyor ki fircanin ustu tamamen fondoten rengi oluyor isiniz bittiginde. Gozlerinizle gorebiliyorsunuz cikanlari ve suyla birlikte akanlari.

Clarisonic'i kullanmaya baslamamla sivilcelerim azaldi cunku bu urun olu derileri, makyaji ve kiri tamamen temizliyor. Cildimin yapisini da degistirdi. Daha puruzsuz bir hale getirdi. Ayrica normalde cok buyuk olan gozeneklerim, iclerindeki siyah noktalarin azalmasiyla kuculduler. Gozenekleri tamamen yok etmek zaten mumkun degil genetik oldugu icin. Kuculmeleri de devamli temizlenmeleriyle mumkun. Temizlenmeyen gozenekler icindeki yagin buyumesiyle daha da buyuyorlar, hatta belli bir buyukluge ulasirlarsa temizleseniz de cok esnediklerinden tekrar daralamayip buyuk kalabiliyorlar. Dikkat etmek gerekiyor.

Gunde birkez olmak uzere her gece kullaniyorum Clarisonic'i. Zaten gece yuzunuzu temizlediginizden gunduz cok narin bir temizleyici ile yikamak ya da Bioderma ile silmek de yeterli oluyor gece boyunca olusabilecek yagi temizlemeye. Onemli olan her gece makyajdan, kirden, gunes koruyucudan ve olu derilerden temizlenmek.

Clarisonic'i Sephora'dan 135 dolara aldim ve son 3 aydir kullaniyorum. Henuz fircasini degistirmedim. Gunde birkez kullandigimdan sanirim 1 ay kadar daha kullanabilirim bu fircayi, belki daha fazla. Clarisonic fircami yenilerken 'normal ciltler icin' olani almaya ozen gosterecegim cunku 'hassas ciltler icin' olani bircok kiside sivilceye neden olmus okudugum ve izledigim kadariyla. Bu urunle birlikte ayrica kucuk bir temizleme losyonu geliyor ancak ben onu cildim icin biraz sert buldum ve kullanmamaya karar verdim. Sarji da 30 gun kadar gidiyor her gun birkez kullanildiginda.

Cildiniz icin bir yatirim yapacaksaniz bu urunu tavsiye ediyorum ve omur boyu da kullanmayi birakmayacagimi saniyorum. Referans gerekirse; benim cildim yagli ama hassas ve eskiye nazaran cok iyilesmis olsa da arada bir sivilce olusturuyor. Ayrica savastigim sivilce izlerim ve lekelerim var siyah noktalarla birlikte. Bu urun hepsine cok cok iyi geldi. Keske ilk ciktiginda alsaymisim diyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Gidip Mia 2 ya da Pro olanini alip daha cok para vermenize gerek yok. Aralarinda en ucuzu olan Mia da ihtiyacinizi gorecektir. 

Sevgiler!


6 yorum:

  1. güzel bir paylaşım, merak ettim ben de, ama sizin oralarda 130 dolarsa buralarda en az 2 katı olacak :)
    olsun, belki indirimle bir gün ben de edinirim :)
    güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol tatlim benim! Artik senin adini yorumlarda gormeye oyle alistim ki :) Cok tatlisin! Hep gel! En kisa zamanda darisi sana diyorum!

      Sil
  2. Böyle birşeyi ilk kez gördüm. Türkiyede var mı ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim TR'de var mi bilemiyorum ancak amazon.com'dan alanlar/almayi dusunenler vardi bir ara.

      Sil
  3. Ya bu ürünü almayı çok istiyorum ama geçenlerde bir blogda türkşyede 370 tl gibi bir rakama aldığını okuyunca biraz beklettim:(( napauım herkes wish list hazırlıyo benim 2014 wish listemde de bu olsun:)) olur inşallah;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha insallah balim :) Wish listime baksalar manyak derler ancak benim listem de kabarik :) 370 de fenaymis :/ Bir de 3 aya bir firca almak da ayri zor :)

      Sil