19 Mart 2013 Salı

Bath and Body Works Mumlari

Merhabalar,

Bath and Body Works (BBW)'un mumlari muhtesem. Tabi ki kokularin cazibesi kisiden kisiye degisiyor ancak kaliteleri, uzun ve temiz yanmalari cok etkileyici. Yilbasindan sonraki indirimlerinde biraz abarttim. Daha once mumlarini denemedigim icin bu indirimi kacirmak istemedim. Yedi tane aldim :) Oops!



White Christmas Barn 
Kis gecmeden ilk bunu yakmak istedim. Taptaze bir kis kokusu. Insanin icini ayiltiyor, sanki karda kalmissiniz gibi. Cok taze bir koku. Cok yogun ve insanin icini bayan bir koku degil. Tekrar alinabilir.



Island Colada
Bu onceleri bana cok yogun ve tatli gelen bir koku oldu. Alismam biraz zaman aldi. Pina Colada adindaki ickiyi animsatmasi gerekiyormus sanirim. Ancak ne o ickiyi tatigimdan ne de kokladigimdan bu ne derece dogru bilemiyorum. Diger mumlari tum gun yakip 1 haftada bitirirken bu hala duruyor. Icimden cok yakmak gelmiyor. Bitse de gitsek. Pff :) Tekrar almayacagim bir koku.

 
Peppermint Mocha 
Muhtesem bir koku. Starbucks'tan Peppermint Mocha denediyseniz, ki ozellikle kisin cok guzel oluyor, bu kokunun onun aynisi oldugunu soyleyebilirim. Ne zaman yaksam cikolata yemis, icmis gibi oldum. Eve Starbuck acmisim sanki. Bundan 2 tane almistim kokusunu BBW magazasinda duydugumda ve keske 12 tane alsaymisim gibi sacma seyler dusunuyorum bazen. Favorim bu oldu! Tekrar tekrar alinacak.





Yanina Ghirardelli'den yine Noel indirimden aldigim naneli cikolatalari koydum ki mum bitmeden cikolatalar bitsin. Bitti! 


Fireside
Kis mevsimi icin tasarlanmis bir koku ve mevsim bitti ben henuz yakmaya kiyamadim. Cok şık, cok zengin. Muhtesem bir koku. Yaktigimda daha cok bilgi girecegim hakkinda. Kapagiyla ayni renkte bir mum kabini da indirimde 3 dolara gorunce almak istedim. Cok begenerek yerlestirdim sominemin uzerine. Mum bitince o mumluk ne olacak bilmiyorum. Sanirim diger indirimde ben yine yollara dusecegim.


Biten mum siselerini de temizleyip tekrar kullanmak istedim. Iclerine goz kalemleri, makyaj fircalari ve ojeler yerlestirdim. Makyaj masamin uzerinde sayilari her gecen gun artarak mutlu mesut yasiyorlar.

Buyuk boy mumlarin orjinal fiyati 20 dolar. Genelde 'ikisi 20 dolara' kampanyasi oluyor. Bu indirimde buyuk boy mumlar 5 dolara dusmustu. Kucuk boylar ise normalde 10 dolar ve indirimde 2.5 dolardi. En iyi indirim zamani ise ocak sonu subat basi. Indirimin ilk gunleri kalabalik oluyor ve fiyatlar bu kadar dusmuyor. Indirim bittikten sonra ellerinde kalanlari da indirimli fiyatin 75%'ine kadar dusuruyorlar ve kosede bir masanin uzerinde sergiliyorlar. En dogru zaman bu zaman almak icin! 

Sevgiler!

4 yorum:

  1. vay, süpersin, sevdim mumları. kokusunu da hisseder oldum sanki... ben de severim o markanın mumlarını, zamanında denemiştim ben de, şimdi nerdeeee! :) yüzünü anca postlarda görüyoruz :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol tatlim :) Sana dogum gunu hediyesi alacaklara duyurulur! :)

      Sil
    2. yok yok, o hakkımı RT fırçalarından yana kullanacağım :)))
      yine güzel yazılar bekleriz, yaşadığın mahalleyi çeker paylaşırsan çok süper olur, ben de hasret gidermiş olurum :)
      sevgiler

      Sil
    3. Super :) Tabi ki cekerim. Sen nerelerde bulunmustun Naz? Blogunda bahsettin mi denk gelmedim. Su an Izmir'de oldugunu biliyorum sadece.

      Sil