15 Ekim 2013 Salı

Lush Cupcake Yuz Maskesi

Merhabalar,

Lush'tan denedigim ucuncu maske: cupcake.

  
Bugune kadar denediklerim arasinda, ki honey braze ve cosmetic catastrophe'tu digerleri, en lezzetli kokan buydu. Tam bir tatli kremali pasta puding deposu kokusu. Var mi oyle bi depo? Beni bi yol atarsaniz bayram sonu cok makbule gecer.

Size yeni bir cilt vermiyor, aman aman gozle gorunur bir sonuc yok. Ancak zaten hangi maskede var? Lush biraz keyif markasi. Yagli cildiniz varsa ve uc gune bir spa modunda gezmek isterseniz neden denenmesin? Yoksa cok da birsey kacirmiyorsunuz. Kutusu 7 dolar. Buzdolabinda 1 aya kadar dayaniyor. En az 10 maske cikiyor. Cilt islakken surulmesini oneririm yoksa yaymak biraz zorlasiyor. 

Sevgiler! 

9 Ekim 2013 Çarşamba

Soap & Glory Hand Food El Kremi

Merhabalar, 

Ben tanitayim ancak biri gelir elinizi yer sorumluluk kabul etmem! Soap and glory hand food el kremi! 


Icinde shea yagi, makedamiya yagi ve marsmallow var. Kokusu cok tatli ve lezzetli! Pastaneden taze cikmis gibi. Elleri yumusacik yapiyor ve yagli birakmiyor. Tekrar tekrar alinabilecek kalitede bir urun. Urunu Sephora'dan 5 dolara aldim. Online olarak da bulunabiliyor. Kis yaklasirken guzel bir secim olabilir! 

Sevgiler! 

The Body Shop Farlar

Merhabalar, 

Turkiye'de doner filan yemekle mesgulum. Ondan yazamadim. Yoksa yazmam mi? 

Son zamanlardaki takintim: The body shop goz farlari! Yumusaciklar, muhtesem bir pigmentasyona sahipler ve renkler cok dogal! Once somon rengine takmistim simdi sampanya! 

 
Tekli alindiginda 11 dolar ancak TBS (the body shop) genelde 2 al 3 ode 5 al 8 le carp 4 ode hic alma gibi cesitli promosyonlarla aliciyi hep eglendiriyor! Birinden birine denk gelirseniz bir bakin derim zira hayat cok kisa ve bu farlarla cok guzel :) Optum canim! Iyi bayramlar! 

Sevgiler!